Θάνος Πλεύρης: Πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή, επειδή κάπνιζε ο Μπισμπίκης

 
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ <a href="https://t.co/3e2BhYBBN2">https://t.co/3e2BhYBBN2</a></p>&mdash; Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) <a href="https://twitter.com/thanosplevris/status/1607370388450971650?ref_src=twsrc%5Etfw">December 26,

Ενημερώθηκε: 26/12/22 - 23:23

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μόνιμος θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή.

Ωστόσο, τις φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά τους που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δεν τις είδαν μόνο οι θαυμαστές του ζευγαριού αλλά και ο… Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν διαδικασία για να επιβληθεί πρόστιμο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Σε ανάρτηση στο Twitter, ο υπουργός Υγείας κοινοποίησε φωτογραφία από το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, στην οποία εμφανίζεται ο Βασίλης Μπισμπίκης να κρατά τσιγάρο.

«Με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν» γράφει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας. «Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», τονίζει ο Θάνος Πλεύρης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ