Τι τρέχει με Μπέλλα και πρώην της Λόχαν

Τι τρέχει με Μπέλλα και πρώην της Λόχαν
Ενημερώθηκε: 08/04/19 - 15:43

Εδώ και λίγο καιρό η Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα και ο επιχειρηματίας Ντένης Παπαγεωργίου κάνουν πολλή παρέα, τόσο, που να φουντώσουν οι φήμες ότι πρόκειται για το νέο ζευγάρι της showbiz!

Μάλιστα, πρόσφατα η bella Ιωάννα γιόρτασε τα 23α γενέθλιά της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος, και ο επιχειρηματίας ήταν ανάμεσα στους λίγους και καλούς φίλους της εορτάζουσας, ενώ οι δυο τους πέρασαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Πάρο με φιλικό ζευγάρι... Οπως έγραψε μάλιστα η «Real Life», όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα και όχι άδικα!

Το βίντεο

Μετά τις διαστάσεις που πήραν τα νυχτοπερπατήματά της με τον Δημήτρη Μηλιώνη -την περίοδο που η σύντροφός του Δήμητρα Αλεξανδράκη βρισκόταν στο «Nomads»- και το βίντεο που είδε τη δημοσιότητα με τους δυο τους σε τετ α τετ στιγμές σε νυχτερινό κέντρο, η κούκλα εστεμμένη έχει κάθε λόγο να... φυσά και το γιαούρτι!

Η ιστορία με τον Μηλιώνη τότε πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με την Ιωάννα να μιλά για φιλική σχέση, αλλά να τη διαψεύδουν τα γεγονότα!

Ομως και ο Ντένης είδε την προσωπική του ζωή να γίνεται θέμα σε sites, blogs και εφημερίδες, όταν πριν από τρία χρόνια έζησε έναν σύντομο, πλην όμως θυελλώδη έρωτα με την Αμερικανίδα σταρ Λίντσεϊ Λόχαν, με την οποία στη συνέχεια συνεργάστηκε. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην παραλία, όταν ο Ντένης επενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα στον καβγά που είχαν στήσει η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο τότε σύντροφός της... Από τότε η Λίντσεϊ άρχισε να του στέλνει μηνύματα. «Hρθαμε πολύ κοντά για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί συνειδητοποιήσαμε πολύ γρήγορα πως ταιριάζουμε περισσότερο ως φίλοι» είχε πει τότε.

Πηγή: Espresso