Ξεσπά ο Snik στο Instagram-Τι συνέβη;

 
Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι να βγάλετε τα λεφτά σας

Ενημερώθηκε: 26/01/23 - 19:54

Ο Snik ξέσπασε μέσα από μία σειρά Instagram stories αφού την ώρα που έδειχνε πως κάνει την γυμναστική του δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του τόνισαν ότι τα σκυλιά του είναι μέσα στην βροχή.

Έτσι, ο γνωστός τραπερ θέλησε να απαντήσει σε όλα αυτά τα μηνύματα εξηγώντας πως στο κήπο τα κατοικίδιά του έχουν ειδικά διαμορφωμένα σπιτάκια ενώ τους παρότρυνε να βρουν λεφτά, να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί του.

«Κάποιοι μου στέλνετε βάλε τα σκυλιά μέσα...Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε; Σοβαρά; Θα είχα αφήσει τα σκυλιά μου έξω; Τα σκυλάκια έχουν σπιτάκια να μπουν. Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπάσταρδοι. Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι. Να βγάλετε τα λεφτά σας, άμα δεν γουστάρετε να βλέπετε τα Story μου κάντε unfollow. Εγώ για εσάς το λέω, μάγκες. Κοιτάξτε το 2023 να γίνετε η καλύτερη version του εαυτού σας, να κάνω και εγώ το ίδιο. Σταματήστε να ασχολείστε τόσο με το δράμα, έχω χάσει και εγώ πολύ χρόνο να τσακώνομαι με τον κάθε βλάκα. Φέτος θέλω ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Οπότε σηκωθείτε από τον καναπέ, βγάλτε τα λεφτά και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ