Το 7ο επεισόδιο του «DRAGONS’ DEN GREECE» έγιναν συμφωνίες και επενδύσεις 75.000€

 
DRAGONS’ DEN GREECE

Ενημερώθηκε: 18/03/23 - 13:18

Το 7ο επεισόδιο του «DRAGONS’ DEN GREECE», την Παρασκευή 17 Μαρτίου, έκλεισε με συνολικές επενδύσεις 75.000€ από προσωπικά κεφάλαια των DRAGONS σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν, ενώ το συνολικό ποσό επενδύσεων από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα έχει φτάσει τις 865.000€!

Δύο ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι του 7ου επεισοδίου του «DRAGONS’ DEN GREECE» που με τις καινοτόμες ιδέες, το όραμα και τους στόχους τους έπεισαν τους Έλληνες επενδυτές όχι μόνο για τα επιχειρηματικά τους σχέδια, αλλά και για το πάθος τους να εξελίξουν τις επιχειρήσεις τους.

Η 16χρονη μαθήτρια Μάρθα Χαλίλ, έκανε συμφωνία 15.000€ με τον Πολ Ευμορφίδη για το 4% της επιχείρησής της με χειροποίητες τσάντες, φεύγοντας από το «DRAGONS’ DEN GREECE» ενθουσιασμένη και σίγουρη πως θα μάθει πολλά στο πλευρό του.

Ο φιλόδοξος επιχειρηματίας Λουκάς Πετροπουλέας βρήκε στο πρόσωπο του Λέοντα Γιοχάη τον ιδανικό συνέταιρο, ο οποίος επένδυσε 60.000€ για το 15% της καινοτόμας εταιρείας του με φακούς επαφής.

Oι υπόλοιποι επιχειρηματίες, που παρουσίασαν τις ιδέες τους αναζητώντας έναν δυνατό στρατηγικό συνεργάτη, είδαν τα όνειρά τους για επένδυση να αναβάλλονται. Το σίγουρο είναι πως αν κάποιος δεν πάρει το ρίσκο να παρουσιάσει την ιδέα και την επιχείρησή του μπροστά στους DRAGONS, τότε σίγουρα δεν πάρει και την επένδυσή τους.

Οι 5 DRAGONS θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες στο επόμενο επεισόδιο, την Παρασκευή 24 Μαρτίου, με το καινοτόμο τηλεοπτικό project που δίνει ευκαιρίες, συνεισφέρει στο brain gain και στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα να αποδεικνύει ότι στο «DRAGONS’ DEN GREECE» όλα μπορούν να συμβούν, όπως και στην πραγματική ζωή και τις επιχειρήσεις.

Δείτε τα δύο cases του 7ου επεισοδίου που έκαναν συμφωνία με τους DRAGONS:

Δείτε ολόκληρο το 7ο επεισόδιο του «DRAGONS’ DEN GREECE» εδώ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ