Άγριες Μέλισσες (10/11): Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο

melisses
Ενημερώθηκε: 08/11/19 - 00:05

Άγριες ΜέλισσεςΝέες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες». Οι ετοιµασίες για τον γάµο της Ασηµίνας και του Νικηφόρου ξεκινούν, αν και η Μυρσίνη δεν είναι καθόλου ευχαριστηµένη. Ο ∆ούκας βλέποντας πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν, στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια. Η Ανέτ και ο Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωµάτιο του Κυπραίου.

Ο Λάµπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά, αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Και ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει κατ’ εντολήν του ∆ούκα να δώσει το τελικό χτύπηµα στον Λάµπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του Λάµπρου και της Ελένης στο σχολείο θα γίνει αντιληπτή από τον εµβρόντητο Μιλτιάδη

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Κάποια στιγμή η Δρόσω θα ερωτευτεί....(video)

 

Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/11

Ο Νικηφόρος βρίσκει, έκπληκτος, την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει, ήδη, προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι. Η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει την γυναίκα του για χάρη της. Η Μυρσίνη, αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως, η προσβλητική της στάση θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του.

Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα Ρίζω κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον σώσει. Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από τον Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για τον γάμο. Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.

Πηγή: https://www.ethnos.gr