Άγριες μέλισσες: «Θα βαφτεί με αίμα το φινάλε αυτού του κύκλου»

Άγριες μέλισσες: «Θα βαφτεί με αίμα το φινάλε αυτού του κύκλου»
Ενημερώθηκε: 07/05/21 - 14:29

Άγριες μέλισσες: Λίγο πριν το φινάλε της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στο σημερινό Πρωινό δίνοντας ένα μεγάλο spoiler αφού αποκάλυψε ότι το Διαφάνι θα βαφτεί με αίμα.

Θα ξαναβάψει ο Δούκας τα χέρια του με αίμα στις Άγριες Μέλισσες; «Από τη στιγμή που έχει γίνει κάτι τέτοιο αρκετά νωρίς στη ζωή σου και επαναλαμβανόμενα, είναι ουσιαστικά η έσχατη λύση σου όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι όπως είναι τώρα, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι μετά από αυτά που θα συμβούν τώρα και στο τέλος της σεζόν. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του. Μπαίνουμε σε μια περίοδο που πολλοί θα μπουν φυλακή, πολλοί θα βγουν από τη φυλακή», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Θα είναι αιματοβαμμένο το κλείσιμο του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες; «Θα βαφτεί με αίμα το φινάλε αυτού του κύκλου, όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλά δεν έχω διαβάσει τα τελευταία 5-6 επεισόδια που είναι και η λύση, γιατί περιμένω να έρθουν και τα τελευταία 2 και να τα διαβάσω όλα μαζί», συμπλήρωσε ο ηθοποιός. 

«Έρχονται πολύ δύσκολες σκηνές, χρειάζεται τρομακτική ενέργεια, συγκέντρωση, παρουσία», κατέληξε ο Λεωνίδας Κακούρης.