Αλλαγή σχεδίων για τον Καμπουράκη

 
Άλλαξαν τα πλάνα του Δημήτρη Καμπουράκη - Πού θα τον δούμε τη νέα σεζόν

Ενημερώθηκε: 29/06/22 - 12:54

Μπορεί να έφυγε από τον ΣΚΑΪ γιατί ήθελε να πολιτευτεί αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Δημητρης Καμπουράκης ούτε σε αυτές τις εκλογές θα κατέβει υποψήφιος.

Αλλωστε, η πολιτική δεν αποτελούσε και ποτέ προτεραιότητά του παρά το γεγονός ότι κάποιοι τον έσπρωχναν με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση και δεν ήταν μόνο από την πολιτική και τα κόμματα αλλά και από τα κανάλια με τα οποία συνεργάστηκε.

Ετσι, μετά το διαζύγιό του με το κανάλι του Νέου Φαλήρου και δεδομένου ότι δεν υπάρχει χώρος στα Χανιά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ο δημοσιογράφος αναζητά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στην τηλεόραση. Μάλιστα, φαίνεται ότι το OPEN είναι το κανάλι που τον πλησίασε προκειμένου να αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΣΚ που μέχρι πρότινος κατείχε η Φαίη Μαυραγάνη με το “Τώρα ό,τι συμβαίνει”. Αν και δεν έχουν πέσει υπογραφές φαίνεται πως οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο ενώ στο OPEN θα βρεθεί και ο Νίκος Στραεβελάκης επίσης από τον ΣΚΑΪ και τη ζώνη του ΣΚ για να παρουσιάσει τα δελτία του Σαββατοκύριακου.

Πηγή: Tinasmess

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ