Αλλάζει το lead in του δελτίου ο ΣΚΑΙ

Αλλάζει το lead in του δελτίου ο ΣΚΑΙ
Ενημερώθηκε: 02/05/19 - 15:55

Η τέταρτη αλλαγή προγράμματος εντός της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν θα είναι το τηλεπαιχνίδι που θα διαδεχθεί την τουρκική σειρά “Μαύρη θάλασσα” στον ΣΚΑΙ

Σε μια προσπάθεια να βρεθεί το κατάλληλο lead in που θα βοηθήσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού να ανεβάσει τα νούμερα του.

Δεδομένου οτι όλοι συμφωνούν πως το πρόβλημα είναι το πρόγραμμα που προηγείται. Και πράγματι έτσι είναι, αφού το περιεχόμενο του δελτίου έχει βελτιωθεί ουσιαστικά τους τελευταίους μήνες, χωρίς όμως να έχει την ανάλογη στήριξη του προγράμματος.

Από την αρχή της σεζόν κανένα πρόγραμμα στη συγκεκριμένη ζώνη δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με αποτέλεσμα να αντικατασταθούν όλα… Από την ελληνική σειρά που είχε επιλεγεί στην έναρξη της σεζόν, το “Πανόραμα survivor” που ακολούθησε και τώρα η τουρκική σειρά “Μαύρη θάλασσα”.

Όπως αναφέρει το enimerosi24 τέλος του μήνα αναμένεται να αντικατασταθεί η “Μαύρη θάλασσα” που προβάλλεται αυτήν τη στιγμή πριν το δελτίο του σταθμού, και στη θέση της να τοποθετηθεί τηλεπαιχνίδι με την προσδοκία να συγκεντρώνει υψηλότερες τηλεθεάσεις ώστε να βοηθήσει και το δελτίο ειδήσεων.