Ανατροπή στο OPEN: «Παγώνει» η εκπομπή της Αννίτας και επιστρέφει με το «Ραντεβού στα τυφλά»;

 
Ανατροπή στο OPEN: «Παγώνει» η εκπομπή της Αννίτας και επιστρέφει με το «Ραντεβού στα τυφλά»;

Ενημερώθηκε: 12/11/23 - 11:53

Ανατροπές φαίνεται ότι έχουμε στη μεγάλη επιστροφή της Αννίτας Πάνια στην τηλεόραση, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελλά στο «Χαμογέλα και πάλι».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η πρώτη πρόταση που της είχε γίνει «παγώνει» και η δεύτερη, με τη «θρυλική» εκπομπή, είναι ένα βήμα πριν να πέσουν οι υπογραφές.

«Υπάρχει αναμονή για τα νέα προγράμματα, ένα από αυτά τα προγράμματα λοιπόν είναι το “Στην Αννίτα” με την επιστροφή της Αννίτας Πάνια στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να αναλάβει μια καθημερινή κοινωνική εκπομπή, talk show στο OPEN. Αυτά που είχαμε πει, ξεχάστε τα. Η εκπομπή αυτή μπαίνει στον πάγο, γιατί ετοιμάζει μία ανατροπή, με κάτι που ενδεχομένως και να μην το περιμένουμε», είπε ο Γρηγόρης Μελλάς στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

«Μετά λοιπόν από την εκπομπή “Στην Αννίτα”, στο τραπέζι του OPEN και με ένα βήμα πριν από την τελική υπογραφή, είναι για να έχει καθημερινή παριουσία η Αννίτα Πάνια, αλλά με ένα τηλεπαιχνίδι. Πρόκειται για το Ραντεβού στα τυφλά, καθώς η Αννίτα Πάνια θέλει να φέρνει ανθρώπους κοντά. Είναι ένα βήμα πριν από την υπογραφή και μάλιστα η Αννίτα θα δίνει ραντεβού καθημερινά στις 16:00», πρόσθεσε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ