ΑΝΤ1: Σκέψεις για late night ζώνη;

 
ΑΝΤ1: Σκέψεις για late night ζώνη;

Ενημερώθηκε: 01/04/22 - 10:51

Ένα όνομα, πολλά διαφορετικά σενάρια. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει δει το πρόσωπο του υποψήφιο για την πρωινή, τη βραδινή, την πολύ πρωινή αλλά και την απογευματινή ζώνη του ANT1! Τι ισχύει και ποια είναι τα δεδομένα;

Το μόνο σίγουρο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο ANT1 επιθυμεί διακαώς να κρατήσει τον έμπειρο παρουσιαστή στο δυναμικό του, αποτρέποντας τις (υπαρκτές) ‘σειρήνες’ από τα άλλα κανάλια να εμπλακούν στην υπόθεση.

Το δεύτερο δεδομένο στην ιστορία είναι ότι και οι δύο πλευρές επιδιώκουν κάτι ελαφρώς εναλλακτικό, το οποίο θα ξεφεύγει από τα πλαίσια της ψυχαγωγίας. Ένας είδος infontainment, με έμφαση στο κομμάτι της ενημέρωσης. Εκτός όμως από τα δεδομένα υπάρχουν και τα ζητούμενα, τα οποία μοιάζουν μάλιστα να είναι μπόλικα..

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας έχει έρθει ήδη αρκετές φορές σε επαφή με στελέχη του ANT1, μέσα από τις οποίες φαίνεται να απέρριψε την προοπτική της απογευματινής ζώνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον ANT1 υπάρχουν ‘φωνές’ που θέλουν το δίδυμο Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας να είναι μια σωστή επιλογή αλλά ο παρουσιαστής δεν δείχνει και τόσο σίγουρος, θεωρώντας πως πρέπει να ψάξει κάτι διαφορετικό.

Η πολύ πρωινή ζώνη παραμένει πάντα στο τραπέζι των συζητήσεων, αν και σε ένα τέτοιο σενάριο η κατάσταση θα μπλέξει αρκετά καθώς πολλά πρόσωπα θα πρέπει να ‘στριμωχτούν’ σε μια μικρή χρονικά ζώνη. Μέσα στο προσεχές διάστημα φαίνεται πως θα ‘κλειδώσει’ οριστικά η τελική απόφαση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την πρωινή αλλά και την late night ζώνη να δείχνουν τα επικρατέστερα ενδεχόμενα.

Πηγή: Youfly