Αποχώρησε οριστικά από τον Alpha η Ελένη Τσολάκη

Τέλος από τον Alpha η Ελένη Τσολάκη
Ενημερώθηκε: 28/06/19 - 13:16

Η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη πριν από λίγους μήνες σταμάτησε να προβάλλεται λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης που συγκέντρωνε.

Μάλιστα δημοσιεύματα τότε ανέφεραν πως δεν ήταν μέσα στις προθέσεις της νέας διοίκησης του Alpha να ανανεωθεί το συμβόλαιό της.

Σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή από το Happy Day αποχαιρέτησε την πρώην συνεργάτιδά της, επιβεβαιώνοντας την αποχώρησή της από το κανάλι μετά από 6 χρόνια συνεργασίας. 

«Είναι κομμάτι δικό μας η Ελένη Τσολάκη. Ήταν ένα διαζύγιο κοινή συναινέση σε πολύ καλό κλίμα. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι διαρροές από τον σταθμό μιλούν για μια άψογη συνεργασία και πόρτα που παραμένει ανοιχτή για την Ελένη Τσολάκη στο μέλλον. Εγώ αυτό που της είπα στα μηνύματα που ανταλλάξαμε είναι πως κάθε τέλος είναι και μια αρχή. Και της αξίζει να βρει αυτό που ονειρεύεται. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως έχει δεχτεί ήδη κρούσεις. Της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να διαλέξει ό,τι καλύτερο που θα της χαρίσει την επιτυχία που ονειρεύεται και της αξίζει. Μέσα από την καρδιά μας. Την αγαπάμε» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.