Αποχώρηση βόμβα με αιχμές του Αντώνη Κανάκη από τον ΣΚΑΙ

Αποχώρηση βόμβα με αιχμές του Αντώνη Κανάκη από τον ΣΚΑΙ
Ενημερώθηκε: 22/01/20 - 02:06

Με σοβαρές αιχμές κατά του ΣΚΑΙ ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του αποχωρούν αιφνιδιαστικά από το κανάλι του Φαλήρου.

Με μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εκπομπής η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα αναφέρει τους λόγους για τους οποίους διακόπτουν αιφνιδιαστικά τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ.

Είχαν προηγηθεί οι συνεχείς αναβολές στην έναρξη της εκπομπής, οι οποίες είχαν προκαλέσει πολλές απορίες για αυτήν την καθυστέρηση της πρεμιέρας και ήταν μια σοβαρή ένδειξη ότι κάποιο σοβαρό πρόβλημα υπήρχε στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Διαβάστε ακόμα: ΣΚΑΪ κατά Αντώνη Κανάκη για την αποχώρηση των Ράδιο Αρβύλα

 

Στην λιτή ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα αναφέρει τα εξής:

«Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα».