ΣΚΑΪ κατά Αντώνη Κανάκη για την αποχώρηση των Ράδιο Αρβύλα

ΣΚΑΪ κατά Αντώνη Κανάκη για την αποχώρηση των Ράδιο Αρβύλα
Ενημερώθηκε: 22/01/20 - 02:03

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΚΑΪ στις αιχμές που άφησαν ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα εναντίον του σταθμού του Φαλήρου για τους λόγους αποχώρησής τους.

Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα προσάπτουν στο κανάλι οι «Ράδιο Αρβύλα».

Πηγές από τον σταθμό, σύμφωνα με το iefimerida.gr, τονίζουν πως «ο ΣΚΑΙ έχει τηρήσει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις που είχαμε απέναντί τους, κάτι που δεν έπραξαν εκείνοι». Ο τηλεοπτικός σταθμός δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια στην «κόντρα» για το ζήτημα του «Ράδιο Αρβύλα». Στο μόνο που αρκούνται από τον σταθμό είναι να δηλώσουν πως με αυτό που έκαναν ο Αντώνης Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα» σήμερα έθεσαν εαυτούς εκτός καναλιού.

Τέλος, από τον σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου επισημαίνουν με έμφαση πως όλη την περασμένη σεζόν, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» είχε το ελεύθερο να σατιρίσει όλες τις εκπομπές του σταθμού, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση γι' αυτό.

Η αποχώρηση των Ράδιο Αρβύλα από τον ΑΝΤ1 και η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ

Πρόκειται για τη δεύτερη αποχώρηση των Ράδιο Αρβύλα από τηλεοπτικό σταθμό με επιστολή παραίτησης που άφηνε αιχμές κατά του σταθμού. Πριον από ενάμιση χρόνο, τον Οκτώβριο του 2018 ο Αντώνης Κανάκης, με εκτενή ανακοίνωσή του ανακοίνωνε την αποχώρηση του και της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΑΝΤ1 έπειτα από 21 χρόνια συνεργασίας. 

Και τότε, ο Αντώνης Κανάκης άφηνε αιχμές σε βάρος του σταθμού, στην περίπτωση όμως του ΑΝΤ1 αναφορικά με φήμες που διέρρεαν σχετικά με τον ρόλο που διαδραμάτισε αναφορικά με τη διακοπή των εκπομπών του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τη βραδινή ζώνη. 

Δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2018, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα μετακόμιζε στον ΣΚΑΪ.

Η πρώτη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2019 και όπως αποδείχτηκε κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, που ακολουθεί φανατικά την παρέα από τη Θεσσαλονίκη. 

Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και το «Βινύλιο» είχαν ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα όμως των εκπομπών, που θα γινόταν κάποια στιγμή μετά το νέο έτος, αργούσε αδικαιολόγητα, χωρίς να υπάρχουν πειστικές εξηγήσεις. Στο τέλος η ρήξη που προφανώς υπήρχε έφερε το τέλος της συνεργασίας.