Διπλή η παρουσία της Αθηναίδας Νέγκα με «Καλύτερα αργά» και τη νέα εκπομπή «Τα βλέπω»

 
Διπλή η παρουσία της Αθηναίδας Νέγκα με «Καλύτερα αργά»

Ενημερώθηκε: 03/10/23 - 10:22

Διπλή η παρουσία της Αθηναΐδας Νέγκα φέτος στο ACTION 24, καθώς ρίχνει την δική της ματιά στην επικαιρότητα μέσα από μια επιπλέον εκπομπή, «ΤΑ ΒΛΕΠΩ». Θα προβάλλεται από σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:45 το απόγευμα, ακριβώς πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ACTION 24.

Ένα νέο χιουμοριστικό δεκαπεντάλεπτο εστιάζει σε όσα μας απασχόλησαν, στα παράξενα και περίεργα της καθημερινότητας, μέσα από μια διαφορετική σατιρική προσέγγιση της Αθηναΐδας Νέγκα. Μια μεγάλη και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα καταγράφει και παρακολουθεί τα πάντα, γι΄ αυτό άλλωστε και ο τίτλος της εκπομπής το λέει και το εννοεί: «ΤΑ ΒΛΕΠΩ»! Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:45 το απόγευμα μόνο στο ACTION 24!

Ενώ η εκπομπή «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ», ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές της από αύριο και κάθε Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 τα μεσάνυχτα με την αγαπημένη βραδινή μας συνήθεια που φιλοξενεί πρόσωπα που προκαλούν, δίνοντας συνεντεύξεις που δεν είναι...συνεντεύξεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ