Ειρήνη Καζαριάν: Όλα τα μοντέλα παγκοσμίως έχουν γίνει ηθοποιοί

Ειρήνη Καζαριάν: Όλα τα μοντέλα παγκοσμίως έχουν γίνει ηθοποιοί
Ενημερώθηκε: 26/09/19 - 11:35

Ειρήνη Καζαριάν: Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τη νικήτρια του GNTM και την απόφασή της να δοκιμάσει την τύχη της στην υποκριτική, παίρνοντας μέρος σε θεατρική παράσταση.

Η όμορφη Ειρήνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τη νέα της προσπάθεια στον χώρο της ηθοποιίας.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Αυτή τη φορά “συστήνεσαι” ως ηθοποιός και όχι ως μοντέλο, που σε γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή σου στο GNTM.

Είμαι μοντέλο, αλλά μου πρότεινε ο Νικόλας Ανδρουλάκης να παίξω στην παράστασή του και το δέχτηκα. Είναι κάτι καινούργιο για μένα και το κάνω για να βρω άλλες πτυχές του εαυτού μου, να γίνω καλύτερη ακόμα και στο μόντελινγκ.

Αναζητάς ακόμα τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό;

Ναι, είναι και αυτό, είμαι 22 χρονών. Πιστεύω ότι το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης, αλλά μπορεί να κρατήσει και μέχρι τα 30 σου, επίσης όλα τα μοντέλα, παγκοσμίως, έχουν γίνει πλέον ηθοποιοί.

Με βάση αυτό το πρότυπο προσεγγίζεις την υποκριτική;

Γιατί όχι; Η υποκριτική αρχίζει και μου αρέσει πάρα πολύ.

Αν πάνε όλα καλά στην παράσταση που συμμετέχεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσεις ως ηθοποιός;

Αν δω ότι τα πάω καλά με την υποκριτική, ίσως το έχω και σαν επάγγελμα, γιατί το μόντελινγκ θα το έχω.

Υπάρχει το ενδεχόμενο η επιλογή σου να έγινε με βάση την αναγνωρισιμότητα που πήρες μέσα από το GNTM;

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Ο Νικόλας, ο σκηνοθέτης μας, με τον οποίο γνωριστήκαμε πριν από ένα μήνα, με πίστεψε και μου το είπε από την αρχή. Εννοείται ότι ήθελε να παίξω στην παράστασή του, γιατί είδε κάτι σ’ εμένα. Η παράσταση μιλάει για μια σύγχρονη γυναίκα.

Οι δικοί σου άνθρωποι τι λένε για την απόφασή σου αυτή;

Τους συμβουλεύομαι όλους, τη μητέρα, τον πατέρα μου, όλους… Πιστεύουν σε μένα περισσότερο απ’ όσο πιστεύω εγώ στον εαυτό μου, κι αυτό μου το λένε συνέχεια, κάθε μέρα, έτσι έχω μια ελπίδα. Έχω άλλα τρία αδέλφια και τα ακούω, μου δίνουν κουράγιο. Μου λένε ότι το έχω, βλέπουν ότι μπορώ να κάνω επάγγελμα την υποκριτική, ότι όλα θα πάνε καλά και να μην αγχώνομαι. Πάντα έχω άγχος στη δουλειά μου, γιατί νοιάζομαι και θέλω να τα πάω τέλεια.