Εκτός The Voice η Λάουρα Νάργες – Τους άφησε στα κρύα του λουτρού

 
Εκτός The Voice η Λάουρα Νάργες – Τους άφησε στα κρύα του λουτρού

Ενημερώθηκε: 26/10/21 - 11:03

Tέλος στη συνεργασία της με το The Voice έβαλε η Λάουρα Νάργες χθες λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της φάσης των νοκ άουτ που θα συμμετείχε.

Η απόφαση δεν ήταν απόφαση μιας μέρας ήταν κάτι που τριγύριζε στο κεφάλι της καιρό τώρα, από τον Σεπτέμβριο κιόλας όταν της έκαναν την πρώτη κρούση, αλλά ουδέποτε της είπαν τι μέλλει γενέσθαι με την συμμετοχή της μέχρι την Παρασκευή που χτύπησε τελικά το τηλέφωνο για να κάνει ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής.

Ούτε αποχώρησε από το μουσικό τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ την παραγωγή του οποίου είχε η Ατζούν Μίντια επειδή είχε πρόταση από κάποια άλλη εκπομπή ή κανάλι, ούτε επειδή το πρόβλημά της ήταν οικονομικό. Η αλήθεια είναι ότι η Λάουρα, η οποία ακόμα και την 6η σεζόν που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε την παρουσίαση των backstage και ενώ η ίδια έκανε πρόβα το φόρεμα που θα φορούσε την άλλη μέρα στο γύρισμα, όταν την επόμενη χρονιά την ξανακάλεσαν να είναι στα παρασκήνια του The Voice, δεν είπε “όχι”, ούτε καν αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της γι’ αυτό που έγινε και ήταν πολύ απρεπές από μέρους της παραγωγής. Ήταν εκεί.

Φέτος, όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά ή μάλλον τα θέλω της ήταν διαφορετικά καθώς βαρέθηκε να είναι το δήθεν αγαπημένο παιδί του Ατζούν που ποτέ δεν πήρε ή δεν δοκιμάστηκε σε κάτι περισσότερο από τα παρασκήνια του The Voice ή έστω συμμετείχε σε κάποιο δοκιμαστικό για κάποια νέα παραγωγή αν και όλα αυτά τα χρόνια έγιναν πολλές για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Γι’ αυτό και φέτος πήρε το ρίσκο να πει “όχι” στο συγκεκριμένο πρότζεκτ ακόμα κι αν χρειαστεί να μείνει εκτός τηλεόρασης. Αν και η Ατζούν Μίντια επανήλθε μετά την άρνησή της με νέα οικονομική πρόταση ελαφρώς βελτιωμένη και με πολλές υποσχέσεις για το β’ μισό εκείνη επέμεινε στην αρχική της απόφαση. Αυτό σημαίνει ότι τα γυρίσματα για τα νοκ άουτ ξεκινούν αύριο Τετάρτη και το σόου ψάχνει την παρουσιάστρια που θα καλύψει τα παρασκήνια τόσο για τη φάση αυτή όσο και για τα live που ακολουθούν με την Λάουρα Νάργες να τους αφήσει στα κρύα του λουτρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λάουρα Νάργες είναι η παρουσιάστρια των backstage από τον 4ο κύκλο μέχρι σήμερα με εξαίρεση τον 6ο κύκλο όπου ως δια μαγείας και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός παιχνιδιού λόγω της Χριστίνας Μπόμπα που πήρε τη θέση της.

Πηγή: Youfly