Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1;

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1;
Ενημερώθηκε: 17/05/20 - 18:11

Την ώρα, που η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της σχέσης της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha έχει αρχίσει, καθώς το συμβόλαιό της λήγει την Παρασκευή 31 Ιουλίου, τα σενάρια για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της γνωστής παρουσιάστριας έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το «TV Εθνος» κάνει λόγο για «φλερτ» της Ελένης Μενεγάκη με τον ΑΝΤ1, το κανάλι που την καθιέρωσε ως παρουσιάστρια πρώτης γραμμής στην ελληνική τηλεόραση.

Βεβαία, όπως είναι φυσικό, η πληροφορία αυτή, -που αν ισχύει θα αποτελεί την τηλεοπτική μεταγραφή της χρονίας- δεν επιβεβαιώνεται από τις δύο πλευρές.

Όμως η πηγή της είδησης τονίζει την διαχρονικά καλή σχέση της Ελένης Μενεγάκη με το κανάλι του Αμαρουσίου και αυτό αποδείχθηκε και τη φετινή σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας πολλά πρόσωπα του ΑΝΤ1 βρέθηκαν καλεσμένα στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Στη περίπτωση που η είδηση αυτή γίνει τελικά και γεγονός, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Φαίη Σκορδά δεν πρέπει να ανησυχεί, καθώς παραμένει στο «Πρωινό» και τη νέα σεζόν, ενώ η Ελένη Μενεγάκη αναμένεται να δοκιμαστεί σε άλλη ζώνη και ώρα και με άλλο concept. 

Πάντως, άνθρωποι από το στενό περιβάλον της Μενεγάκη έλεγαν στο «TV Eθνος» πως σε κάθε περίπτωση πρώτη προτεραιότητά της παραμένει η καθημερινή εκπομπή, με περιεχόμενο αντίστοιχο με αυτό που κάνει τώρα.