ΕΛΙΦ (22/4): Συνταρακτικές εξελίξεις! Ο Ουμίτ ανακαλύπτει το καταχθόνιο σχέδιο της Αρζού (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΕΛΙΦ (22/4): Συνταρακτικές εξελίξεις! Ο Ουμίτ ανακαλύπτει το καταχθόνιο σχέδιο της Αρζού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 21/04/20 - 19:34

ΕΛΙΦ (22/4): Συνταρακτικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης 22/4. Ο Ουμίτ ελέγχει τον τραπεζικό λογαριασμό της Αρζού και βλέπει πως έχει δώσει λεφτά στον Τζεβαχίρ. Ο Ουμίτ καταλαβαίνει πως η Αρζού δεν κράτησε την υπόσχεσή της αλλά συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τίποτα.

STAR

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο της δραματικής σειράς του , θα δούμε:

Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως γίνεται έλεγχος στο εργαστήριο ραπτικής. Τώρα ο Τζεβαχίρ πρέπει να ανανεώσει τον εξοπλισμό για την ασφάλεια των εργατριών. Αυτό όμως για να γίνει χρειάζεται πολλά χρήματα. Ο Τζεβαχίρ τηλεφωνεί ξανά στην Αρζού η οποία στην αρχή θυμώνει αλλά στη συνέχεια συμφωνεί να δώσει τα χρήματα.

Ο Τζεβαχίρ είναι ακόμα θυμωμένος και λέει στα κορίτσια πως για όλα όσα συμβαίνουν ευθύνεται ο Γιουσούφ. Αυτός κάλεσε την επιθεώρηση εργασίας και έκλεισαν το εργαστήριο ραπτικής οπότε τώρα και αυτές αφού δεν δουλεύουν, δεν θα πληρωθούν. Τα κορίτσια πηγαίνουν να μιλήσουν με τον Γιουσούφ και εκείνος τους εξηγεί πως ο Γιουσούφ πρέπει να ξοδέψει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να ανανεώσει τα μηχανήματα και αυτός είναι η αιτία του θυμού του. Επίσης τους λέει πως ο έλεγχος γίνεται για τη δική τους ασφάλεια. Ο Τζεβαχίρ βλέπει τα κορίτσια να μιλάνε με τον Γιουσούφ και τη Μελέκ και το θεωρεί προδοσία.

Ο Ουμίτ προτείνει στην Αρζού να της αγοράσει ένα αυτοκίνητο για να μην μετακινείται με ταξί αλλά η Αρζού δεν θέλει ο Ουμίτ να έχει κάποια σχέση με τη διαχείριση των χρημάτων της για να μην ανακαλύψει τη σχέση της με τον Τζεβαχίρ. Η Αρζού ξεφεύγει λέγοντας του πως δεν μπορεί να αγοράσει τώρα αυτοκίνητο γιατί αυτό το διάστημα ξόδεψε πολλά χρήματα στην αγορά κοσμημάτων. Ο Ουμίτ δεν πιστεύει λέξη αλλά υποκρίνεται πως την έχει πιστέψει. Η Μελέκ λέει στον Σελίμ και την Αλιγιέ σχετικά με την Αρζού και τη συνεργασία της.

Ο Σελίμ της ζητάει να παραιτηθεί αλλά η Μελέκ του λέει πως έχει συμβόλαιο και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Τους εξηγεί πως αν παραιτηθεί θα πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο Γιουσούφ σκέφτεται να πληρώσει εκείνος το ποσό χωρίς να το πει στη Μελέκ. Η Αρζού ζητάει από τον χρηματιστή της να πουλήσει κάποιες μετοχές της. Ο χρηματιστής την καλεί κάποια στιγμή αλλά η Αρζού δεν ακούει την κλήση του. Τηλεφωνεί στον Ουμίτ και εκείνος μαθαίνει το σχέδιο της Αρζού. Το κορίτσι, που δουλεύει στο κλαμπ και ο Σελίμ τη μεταφέρει κάθε μέρα με το ταξί του, βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς ο άντρας, που την είχε χτυπήσει στο παρελθόν, την ακολουθεί.

Ο Τζεβαχίρ παίρνει τα χρήματα από την Αρζού αλλά δεν προλαβαίνει τη χρονική προθεσμία και η επιθεώρηση του κλείνει την επιχείρηση…