Ελίφ (2/4): Η Βιλντάν χτυπάει τον Ταρίκ και τον εκβιάζει

Ελίφ (2/4): Η Βιλντάν χτυπάει τον Ταρίκ και τον εκβιάζει
Ενημερώθηκε: 02/04/21 - 14:48

Ελίφ (2/4): Η Μεριέμ, η σπιτονοικοκυρά της Ζουλιντέ της λέει πως η τράπεζα θα τους πάρει το σπίτι επειδή χρωστάνε οπότε θα πρέπει να μετακομίσει. Ο Εμιρχάν στεναχωριέται γιατί του αρέσει η γειτονιά, οι φίλοι του και ο δάσκαλος του, ο Σαφάκ.

Ο Ταρίκ είναι ακόμα στο γκαράζ, πονάει και δεν μπορεί να σηκωθεί ενώ η Βιλντάν του λέει πως δεν έχει άλλη λύση εκτός από το να δεχθεί την προσφορά της και να την αφήσει να μείνει με ασφάλεια στην έπαυλη. Ο Ταρίκ είναι έξαλλος γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.

Η Χουμεϊρά καλεί τον Ταρίκ αλλά δεν μπορεί να της απαντήσει, είναι πληγωμένος και στο έλεος της Βιλντάν. Η Χουμεϊρά ανησυχεί και τον καλεί ξανά. Ο Ταρίκ προσπαθεί να πιάσει το τηλέφωνο του αλλά απαντάει η Βιλντάν και λέει στη Χουμεϊρά πως ο Ταρίκ κοιμάται. Όταν κλείνει το τηλέφωνο λέει στον Ταρίκ πως όλα τα βρώμικα μυστικά του θα αποκαλυφθούν αν δεν της εξασφαλίσει την ασφάλειά της στην έπαυλη. Ο Ταρίκ της λέει πως μια μέρα θα το πληρώσει.

Η Χουμεϊρά, ο Κερέμ, η Σουρεγιά και η Ματσιντέ επιστρέφουν στην έπαυλη. Η Βιλντάν τους υποδέχεται και λίγο αργότερα εμφανίζεται και ο Ταρίκ κουτσαίνοντας. Δικαιολογείται λέγοντας πως χτύπησε το πόδι του φεύγοντας από την εταιρία. Όταν μένει μόνος του με τη Βιλντάν, ο Ταρίκ της ζητάει να φύγει από την έπαυλη αλλά η Βιλντάν δεν τον φοβάται πια και του απαντάει με θάρρος πως εκείνος πρέπει να φύγει. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει τίποτα αλλά θέλει σύντομα να κάνει τη Βιλντάν να πληρώσει για τις πράξεις της. Η Βιλντάν πηγαίνει στο σαλόνι και λέει στην οικογένεια πως θέλει να τους ανακοινώσει κάτι. Πρόκειται να πει την αλήθεια για την Ελίφ και τον Ταρίκ αλλά ο άντρας τη διακόπτει και λέει πως η Βιλντάν θέλει να ανακοινώσει ότι παραιτείται.

Η Βιλντάν λέει πως θα παραιτηθεί και θα φύγει παίρνοντας μαζί της την Ελίφ. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει τον εκβιασμό που του κάνει και σκέφτεται πως πρέπει να βρει τρόπο να το λύσει γιατί χρειάζεται κοντά του την Ελίφ για τα επόμενα σχέδιά του. Ο Ταρίκ λέει πως θα μιλήσει εκείνος στη Βιλντάν γιατί η Ματσιντέ είναι κουρασμένη και πηγαίνουν στο γραφείο του.

Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει γιατί η Βιλντάν επέλεξε τη συγκεκριμένη μέρα για να τους πει πως θέλει να παραιτηθεί όταν η Ματσιντέ μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. Ο Κερέμ σκέφτεται το ίδιο και λέει πως η απόφαση της Βιλντάν τον ξαφνιάζει. Ο Ταρίκ επιστρέφει στο σαλόνι και ανακοινώνει στην οικογένεια πως κατάφερε να κάνει τη Βιλντάν να αλλάξει γνώμη…