Ελίφ (31/07): Η Νερμίν κατηγορεί τη Μελέκ

Ελίφ (31/07): Η Νερμίν κατηγορεί τη Μελέκ
Ενημερώθηκε: 31/07/20 - 11:27

Ελίφ (31/07): Η Ελίφ πηγαίνει στο καφέ- βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ για να διαβάσει τα μαθήματά της.

Μια γειτόνισσα η Νερμίν επισκέπτεται τη μητέρα της Λεϊλά για να της ζητήσει τα στοιχεία της Μελέκ καθώς έμαθε ότι είναι καλή μοδίστρα και θέλει να της ράψει ένα φόρεμα. Η Μελέκ πηγαίνει στο σπίτι της Σαμπιχά τα ψώνια της και η Λεϊλά τη βλέπει. Ζηλεύει επειδή όλοι συμπαθούν τη Μελέκ και καταστρώνει ένα σχέδιο εναντίον της χρησιμοποιώντας τη Νερμίν.

Ο Φικρέτ, ο γιος του Μουσφίκ, του ηλικιωμένου άντρα, που έσωσε ο Σελίμ, τον επισκέπτεται. Του λέει πως δεν είχε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει σωστά και του αφήνει την επαγγελματική του κάρτα. Ο Σελίμ βλέπει το επίθετο του και λέει πως είναι ένα δυνατό όνομα στον επιχειρηματικό κόσμο. Η Νερμίν συμπαθεί πολύ τη Μελέκ και βγάζει το πορτοφόλι της για να της δώσει προκαταβολή για το φόρεμα, που θα της ράψει αλλά η Μελέκ της λέει πως θα πληρωθεί όταν το φόρεμα είναι έτοιμο.

Η Λεϊλά παίρνει κρυφά τα χρήματα από το πορτοφόλι της Νερμίν και πετάει το πορτοφόλι πίσω από τον καναπέ. Καθώς η Νερμίν και η Λεϊλά επιστρέφουν σπίτι, η Νερμίν θέλει να αγοράσει κουλούρια και διαπιστώνει πως λείπει το πορτοφόλι της. Πιστεύει πως της έπεσε στο σπίτι της Μελέκ και επιστρέφουν για να το πάρουν. Η Μελέκ το βρίσκει και το επιστρέφει αλλά η Νερμίν δεν το ανοίγει εκείνη την ώρα. Το ανοίγει αργότερα και θεωρεί ότι η Μελέκ έκλεψε τα χρήματά της. Η Νερμίν έξαλλη από θυμό πηγαίνει πάλι στο σπίτι της Μελέκ και την κατηγορεί. Η Μελέκ θυμώνει και εκείνη από την αδικία…

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ