ΕΛΙΦ (6/5): Το ύποπτο τηλεφώνημα του Τζεβαχίρ και η απόπειρα δολοφονίας κατά του Γιουσούφ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΕΛΙΦ (6/5): Το ύποπτο τηλεφώνημα του Τζεβαχίρ και η απόπειρα δολοφονίας κατά του Γιουσούφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 05/05/20 - 18:58

ΕΛΙΦ (6/5): Σ' ένα ύποπτο τηλεφώνημά του, ο Τζεβαχίρ λέει σε κάποιον ότι δεν θέλει λάθη στη δουλειά, αναφερόμενος σε κάποιο σκοτεινό του σχέδιο. Λίγο αργότερα δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ.

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τετάρτης 6 Μαΐου, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Ο Ουμίτ και η Αρζού τσακώνονται κι εκείνη τον κατηγορεί και του λέει πως ποτέ δεν παίρνει το μέρος της. Ο Ουμίτ δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του καθώς εκείνος ήταν ο μόνος που την υποστήριζε τόσο καιρό.

Η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο της να ξεκουραστεί. Ο Ουμίτ την ακολουθεί και η Αρζού ζητάει να μείνει μόνη της. Η Γκόντζα χαίρεται που τους βλέπει τσακωμένους. Ο Βεϊσέλ και ο Ερκούτ πηγαίνουν στο κλαμπ, που εμφανίζεται η Σιταρέ. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι έχει να εμφανιστεί τρία βράδια. Ο έρωτας της Σιταρέ για τον Σελίμ μεγαλώνει.

Η Αϊλά επιστρέφει αργά στο σπίτι κάθε μέρα και ο Μουράτ της λέει πως ο πατέρας της θα θυμώσει αν το μάθει. Ο Ουμίτ ετοιμάζει πρωϊνό για την Αρζού αλλά εκείνη του λέει πως δεν θέλει να φάει τίποτα.

Ο Ουμίτ την προειδοποιεί για τον Τζεβαχίρ και τον Γιουσούφ. Της λέει πως ο Τζεβαχίρ είναι ένας ανόητος και ο Γιουσούφ δικηγόρος και μπορεί να τη βάλει φυλακή με το πρώτο της λάθος. Η Γκόντζα το ακούει αυτό. Το τηλέφωνο της χτυπάει και η Αρζού τη βλέπει να κρυφακούει και της βάζει τις φωνές. Ο Ουμίτ ζητάει συγνώμη από την Γκόντζα.

Η Μελέκ δεν αντέχει τον τρόπο που της φέρεται η Αρζού και παραιτείται.

Η Σιταρέ πηγαίνει για ψώνια και κάποιος την παρακολουθεί. Δεν είναι άλλος από τον Ερκούτ, ο οποίος βλέπει που μένει.

Ο φίλος του Γιουσούφ βρίσκει το βιβλίο, που αναζητούσε η Λεϊλά. Ο Γιουσούφ της τηλεφωνεί κι εκείνη ενθουσιάζεται όταν ακούει τη φωνή του. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και φεύγει με το βιβλίο χαρούμενη αλλά λίγο αργότερα δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ.