Ελίφ (9/7): Η Παρλά χτυπημένη στο κεφάλι και με σκισμένα ρούχα

Ελίφ (9/7): Η Παρλά χτυπημένη στο κεφάλι και με σκισμένα ρούχα
Ενημερώθηκε: 09/07/21 - 14:53

Ελίφ (9/7): Λίγο πριν ο Κερέμ πει στη Σουρεγιά πως την αγαπάει, η Παρλά εισβάλει στο δωμάτιο με πληγές στο κεφάλι της και σκισμένα ρούχα.

Η Βιλντάν φρόντισε να ενημερώσει την Παρλά και εκείνη έσπευσε να φτάσει στην έπαυλη τη σωστή στιγμή. Η Παρλά ισχυρίζεται πως ο Τσαγκλάρ την επιτέθηκε και ο Κερέμ γίνεται έξαλλος.

Φεύγει από το σπίτι για να πάει να βρει τον νεαρό και να του δώσει ένα μάθημα. Η Παρλά έχει ξεφύγει αφού έφτασε στο σημείο να χτυπήσει με μια πέτρα η ίδια τον εαυτό της επειδή φοβήθηκε πως ο Κερέμ θα έκανε πρόταση γάμου στη Σουρεγιά.

Οι άντρες του Ταρίκ παρακολουθούν τον Βεϊσέλ και περιμένουν εντολές για το τι θα κάνουν. Η Χουμεϊρά, η Σουρεγιά και η Βιλντάν βοηθούν την Παρλά και φροντίζουν τις πληγές της. Η Βιλντάν γνωρίζει πως η ιστορία της επίθεσης είναι ένα ψέμα και καλεί τον Τσαγκλάρ για να τον ειδοποιήσει να κρυφτεί γιατί ο Κερέμ τον αναζητεί.

Η Ματσιντέ ζητάει από την Παρλά να μείνει μαζί τους στην έπαυλη. Και αυτό ακριβώς ήθελε και η Παρλά ωστέ να είναι συνεχώς κοντά στον Κερέμ. Οι άντρες του Ταρίκ πηγαίνουν στο μαγαζί της Τουλάι και ζητούν βοήθεια από τον Βεϊσέλ για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το αυτοκίνητο τους.

Ο Βεϊσέλ καθυστερεί να επιστρέψει και η Τουλάι ανησυχεί. Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη και λέει στη Σουρεγιά πως έκανε μήνυση εναντίον του Τσαγκλάρ στην αστυνομία. Όταν ο Κερέμ το λέει στην Παρλά εκείνη πανικοβάλλεται γιατί ξέρει πως παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

Η Παρλά παθαίνει δήθεν μια νευρική κρίση για να αποφύγει να πάει στον ιατροδικαστή για να γίνει αναφορά για τα τραύματα της. Η Χουμεϊρά βλέποντας την κατάσταση της Παρλά προτείνει να πάνε αργότερα στον γιατρό αλλά ο Κερέμ επιμένει πως πρέπει να πάνε τώρα γιατί διαφορετικά, χωρίς την έκθεση του γιατρού, ο Τσαγκλάρ μπορεί να κάνει μήνυση στην Παρλά για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τελικά αφήνουν την Παρλά μόνη της να ξεκουραστεί. Η Παρλά ξέρει πως το έχει παρατραβήξει και στέλνει ένα μήνυμα στον Τσαγκλάρ να μείνει στο σπίτι ενός φίλου του για λίγο καιρό…