Επική γκάφα του SKAI - Δείτε πώς «βάπτισε» τον Ηλία Κασιδιάρη

 
Επική γκάφα του SKAI - Δείτε πώς «βάπτισε» τον Ηλία Κασιδιάρη

Ενημερώθηκε: 30/11/18 - 10:08

Κάτι τρέχει εκεί στον SKAI και τα ατυχή περιστατικά διαδέχονται το ένα το άλλο. Τους έχουν ματιάσει; Ίσως πάλι φταίνε τα φεγγάρια ή ο ανάδρομος Ερμής.

«μαύρο» για 20 λεπτά λίγο πριν τις 6 το πρωί

Ηλία Κασιδιάρη

Όποια κι αν είναι η αιτία γεγονός είναι ότι τις τελευταίες μέρες, έχουν μαζευτεί πολλά άτυχα περιστατικά. Σήμερα ήταν το , χτες ήταν η γκάφα με τον .

Κατά καιρούς έχουμε το «αποτύπωμα» του δαίμονα της τεχνολογίας εξέθεσε πολλούς τόσο σε ιδιωτικά όσο και στα κρατικά κανάλια. Έχουμε δει αρκετές γκάφες στη διάρκεια δελτίων ειδήσεων, κατά κύριο λόγο στους τίτλους που παίζουν στα διάφορα μπανεράκια που συνοδεύουν τα βίντεο.

Χθες ήταν ο ΣΚΑΪ που η γκάφα του θα μείνει επική συναγωνιζόμενη τις καλύτερες τρολιές στο twiitter. «Βάπτισε» τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής «Ηλία Κλασιδιάρη»!!!

Κασιδιάρης

Σία Κοσιώνη

Συγκεκριμένα. το θέμα που έπαιζε κατά τη διάρκεια του κεντρικού του δελτίου, με παρουσιάστρια τη , ήταν αυτό των καταλήψεων στα σχολεία.

Χρυσή Αυγή

Κάποια στιγμή το ρεπορτάζ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια καπηλείας των κινητοποιήσεων των μαθητών από την , με τοποθετήσεις των εκπροσώπων της στην αίθουσα της Βουλής.

Στην εικόνα το βίντεο έδειχνε τον εκπρόσωπο τύπου της, Ηλία Κασιδιάρη, όμως στη λεζάντα με το όνομά του ο ΣΚΑΪ είχε κάνει ένα… λάθος στο επίθετο του, το οποίο μάλιστα δεν πρόλαβε να διορθώσει. Πρόσθεσε ως δεύτερο γράμμα το λ!!!