Επιστρέφει δυναμικά για τη νέα σεζόν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολαου

Από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20.00 ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1
Ενημερώθηκε: 20/09/17 - 23:25

Αρχή για τον Νίκο Χατζηνικολάου στο "τιμόνι" του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 αυτή την την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 20:00.

Με νέο σκηνικό, νέα γραφικά και σήματα, αλλά πάντα με την ίδια εγκυρότητα και αξιοπιστία,το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 φιλοδοξεί και φέτος να κατακτήσει την πρωτιά με έγκυρο, αποκαλυπτικό και αποκλειστικό ρεπορτάζ.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Όλη η τρέχουσα επικαιρότητα και τα τελευταία γεγονότα έρχονται με την ίδια εγκυρότητα και αξιοπιστία και τη νέα σεζόν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, πάντα με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
 
Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20.00, οι Ειδήσεις έχουν το πρώτο λόγο. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων κάνει πρεμιέρα πιο ανανεωμένο από ποτέ, σε επίπεδο περιεχομένου, σκηνικού και γραφικών, για να μας μεταφέρει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με εγκυρότητα, ήθος και αξιοπιστία.
 
Οι Ειδήσεις του ΑΝΤ1 θα βρίσκονται και φέτος στο πλευρό του τηλεθεατή και μαζί θα αναζητούν, θα ανακαλύπτουν την επικαιρότητα και θα «κατακτούν» την ενημέρωση.
 
ΑΝΤ1 News: Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη!
 
Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και καθημερινά στον ΑΝΤ1!».