Έξαλλοι στο Πρωινό με τον Σταμάτη Φασουλή για τη φράση του «Άχου και δεν με νοιάζει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλοι στο Πρωινό με τον Σταμάτη Φασουλή για τη φράση του «Άχου και δεν με νοιάζει»
Ενημερώθηκε: 18/05/20 - 18:51

Έξαλλοι στο Πρωινό με τον Σταμάτη Φασουλή ο οποίος διευκρίνισε ότι η φράση του «Άχου και δεν με νοιάζει» δεν πήγαινε προς κάποιον από τους συμμετέχοντες του J2US αλλά αναφερόταν στις ερωτήσεις που του έκαναν στην εκπομπή.

Αυτή τη δήλωση άκουσε και η Αφροδίτη Γραμμέλη και έγινε έξαλλη.

Και δεν μπορώ να πω ότι είχε και άδικο…

Κάτσε καλεσμένος στην εκπομπή είσαι και την «απαξιώνεις» έτσι;

Η δημοσιογράφος τόνισε: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον κύριο Φασουλή και του απευθύνω κάτι… Τόσα χρόνια που είμαι δημοσιογράφος ποτέ δεν γύρισε ένας άνθρωπος καταξιωμένος, γιατί εγώ δεν θα τον υποτιμήσω όπως έκανε εκείνος που γύρισε μπροστά στον κόσμο να πει ότι υποτιμά μια ερώτηση που του έγινε με ευγένεια μετά το σχόλιό του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Φασουλής μίλησε τόσο απρεπώς απέναντι σε δημοσιογράφους και συνεργάτες μιας εκπομπής που τον κάλεσαν, τον τίμησαν, τον ρώτησαν πολύ ευγενικά για τη δουλειά που κάνει».

Η δε Φαίη Σκορδά είπε: «Όταν δέχεσαι και λες ναι σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, πρέπει να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Όταν λες όχι, το λες επειδή δεν θες να υποστείς κάποιες συνέπειες που επιβαρύνουν ένα προφίλ, ένα βιογραφικό».

Και η Αφροδίτη δεν άντεξε και τόνισε: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τη συμπεριφορά του κυρίου Φασουλή! Αν υποτιμά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, εκ των υστέρων μάλιστα, εμένα με βάζει σε πολλές σκέψεις. Δεν δέχομαι να με υποτιμά κάποιος με αυτόν τον τρόπο, δεν το δέχομαι από κανέναν κύριο Φασουλή, όσο καταξιωμένος κι αν είναι. Σέβομαι τη δουλειά του, τον σέβομαι ως άνθρωπο, ως σκηνοθέτη, ως θεατράνθρωπο αλλά ως εδώ! Υπάρχει κι ένα όριο στο πώς μας φέρεται ο κόσμος».

Δείτε αποσπάσματα παρακάτω: