Γεωργίου: Ο γ’ κύκλος της Γης της Ελιάς και οι επαφές για δεύτερη σειρά με άλλα κανάλια

 
Γεωργίου: Ο γ’ κύκλος της Γης της Ελιάς και οι επαφές για δεύτερη σειρά με άλλα κανάλια

Ενημερώθηκε: 01/12/22 - 13:03

Μπορεί να βρισκόμαστε πλέον σχεδόν στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν και ένα βήμα πριν οι σειρές κάνουν μια παύση λόγω εορτών ωστόσο των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και ο Ανδρέας Γεωργίου αν και όχι πολύ “φρόνιμος”, σίγουρα όμως είναι πολύ έξυπνος.

Τι κι αν το MEGA τον έχει κάνει να τρέχει και να μην φτάνει με τα επεισόδια της “Γης της Ελιάς” και τις συνεχείς αλλαγές στον εβδομαδιαίο αριθμό και τη διάρκειά τους, εκείνος βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει με το Μεγάλο Κανάλι και για τρίτη σεζόν μετά τις επιτυχημένες δυο.

Σύμφωνα με το Tinasmess οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν τον Γενάρη αλλά φαίνεται πως τουλάχιστον προφορικά έχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές, ενώ η σειρά του MEGA θα κάνει μια παύση από τις 22/12 και θα επανέλθει στις οθόνες μας μετά τς γιορτές στις 15 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και παράλληλα συζητάει και για δεύτερη σειρά όχι όμως μόνο για λογαριασμό του ΜEGA. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει επαφές και με άλλα κανάλια τα οποία ήθελαν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και είχε κάνει επαφές πριν υπογράψει με το Μεγάλο Κανάλι αλλά τελικά προτίμησε το MEGA, με τα οποία συζητάει σοβαρά για να υπογράψει το σενάριο και δεύτερης σειράς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο μόνος περιορισμός που υπάρχει για να προχωρήσει η συμφωνία με ανταγωνιστικό κανάλι είναι η σειρά που θα κάνει να μην ανταγωνιστική ως προς τη “Γη της ελιάς”. Αυτό σημαίνει ότι έχει το ελεύθερο ο Ανδρέας Γεωργίου αρκεί το σίριαλ που θα κάνει να παίζει μετά τις 22.30 ώστε να μην παίζει απέναντι από αυτό του MEGA.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ