Γη και Ύδωρ δίνει το MEGA στον Ανδρέα Γεωργίου

 
Γη και Ύδωρ δίνει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA στον Ανδρέα Γεωργίου;

Ενημερώθηκε: 21/11/23 - 14:18

Γη και Ύδωρ έδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA στον Ανδρέα Γεωργίου προκειμένου να αναλάβει ολόκληρη την prime time του σταθμού μιας και τα νούμερα στους πίνακες της τηλεθέασης είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ Fays Time, το κανάλι ανακοίνωσε πως ο Ανδρέας Γεωργίου, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι, αναμένεται να αναλάβει την prime time του καναλιού εκτός από τις κωμωδίες.

Όπως φαίνεται ο Κύπριος σκηνοθέτης και ηθοποιός απόδειξε ότι είναι, αν όχι το πιο δυνατό χαρτί του καναλιού, ένα από τα μεγαλύτερα αυτή τη στιγμή, και αφού ό,τι πιάνει μετατρέπεται σε χρυσό, έκλεισε και το μεγάλο deal για το μεγάλο κανάλι .

Νέα συμβόλαια έρχονται στο κανάλι του Mega και συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης και παραγωγός σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Fays Time θα αναλάβει ολόκληρη την prime time του σταθμού.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, όπως φαίνεται οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ότι θα υπάρχουν δύο σειρές δικής του παραγωγής που μάλιστα θα προβάλλονται back to back. Δηλαδή για καθημερινές σειρές που θα προβάλλονται από τις 9 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα όπως είπε ο Αλ. Κατσαρίδης.

Μάλιστα η εκπομπή προχώρησε και στην αποκάλυψη ότι λίγες ώρες πριν δώσει τα χέρια με το κανάλι ο Ανδρέας Γεωργίου είχε κάνει ραντεβού και με τους ιθύνοντες του Alpha.

Σχόλιο: Εμείς το βλέπουμε δύσκολο ( να αναλάβει όλο το Prime Time του Mega), αλλά σας το μεταφέρουμε...

Πηγή: Tvnea

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ