Χαμός με τον Λουράντο στον αέρα του ΣΚΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός με τον Λουράντο στον αέρα του ΣΚΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 23/03/21 - 13:14

Χαμός έγινε σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Δημήτρη Οικονόμου, κατά την διάρκεια της συνέντευξης με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κώστα Λουράντο.

Ο κ. Λουράντος εξέφρασε την ενόχλησή του για ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε χθες από το κανάλι του Φαλήρου. 

«Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις» ανέφερε ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου και συμπληρώνοντας σε υψηλούς τόνους: «Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού σας».

«Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για εμένα ότι είμαι παλιάς κοπής, εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, και έχει προσφέρει στον τομέα της υγείας» είπε. 

Στη συνέχεια ο κ. Λουράνος εξερράγη ζητώντας από το συνεργείο του σταθμού να φύγει από το φαρμακείο του.

«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σας απαντήσω αν και δεν είχα διάθεση να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ, σχετικά με τις επιφυλάξεις του για τα self τεστ. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα που... Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Άντε γεια σας».