Χοντρό παρασκήνιο με Λιάγκα και ΣΚΑΙ

Χοντρό παρασκήνιο με Λιάγκα και ΣΚΑΙ
Ενημερώθηκε: 04/06/20 - 11:10

Ο Γώργος Λιάγκας τη φετινή σεζόν παρουσίαζε την μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ όχι και με τόσο μεγάλη επιτυχία.

Η εκπομπή είναι σίγουρο ότι δεν θα πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν και εκκρεμεί ένα ραντεβού με τον σταθμό για να συζητηθεί τόσο η παραμονή του στο κανάλι, όσο και το πόστο που θα αναλάβει αν θα παραμείνει.

Το συμβόλαιο του παρουσιαστή προβλέπει έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα θα κριθούν αυτές τις μέρες. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Κιανούργιου ο Γιώργος Λιάγκας έχει ενοχληθεί με την έλευση της Ιωάννας Μαλέσκου στο κανάλι, αφού προορίζεται για να τον αντικαταστήσει στη μεσημεριναή ζώνη.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ο παρουσιαστής όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, «ξεσκονίζει» το συμβόλαιό του για να απαντήσει σε κάθε τοποθέτηση των ανθρώπων του ΣΚΑΙ, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επαναληφθεί το σκηνικό με τον ΑΝΤ1, δηλαδή να έχει συμβόλαιο, να πληρώνεται κανονικά, χωρίς  τηλεοπτική παρουσία. Φυσικά αυτό το ενδεχόμενο είναι κάτι που δεν θέλει ούτε να ακούει στα αυτιά του ο Γιώργος Λιάγκας, αφού ο ίδιος θέλει να αναλάβει την late night ζώνη του σταθμού.   

Οι σχέσεις των δυο πλευρών φαίνεται πως έχουν διαταραχθεί και θα πρέπει να κάνουν βήματα προς τα πίσω για να βρεθεί κοινό σημείο επαφής.