Η Φάρμα: Νέο όνομα «έκπληξη» που θα συμμετάσχει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Όπως είναι γνωστό, η «Φάρμα», το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να γυρίσει στους δέκτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Σύμφωνα με κάποιες τελευταίες πληροφορίες, η «Φάρμα» αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα ραντεβού για να βρεθούν οι φετινοί συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα, κοντά σε συμφωνία με το κανάλι είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης  και η Μαίρη Μηλιαρέση. Ένα άλλο άτομο που έχει κάνεις συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» είναι η πρώην παίκτρια του GNTM, Μ

Ενημερώθηκε: 02/11/21 - 22:28

Όπως είναι γνωστό, η «Φάρμα», το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να γυρίσει στους δέκτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με κάποιες τελευταίες πληροφορίες, η «Φάρμα» αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα ραντεβού για να βρεθούν οι φετινοί συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα, κοντά σε συμφωνία με το κανάλι είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης και η Μαίρη Μηλιαρέση. Ένα άλλο άτομο που έχει κάνεις συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» είναι η πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι δέχθηκε η Σάσα Μπάστα, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή και είναι σχεδόν δεδομένη της η συμμετοχή στη «Φάρμα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ