Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ατύχημα για το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου!

 
Οδηγείται στο νοσοκομείο

Ενημερώθηκε: 09/06/23 - 21:59

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς».

Η Βασιλική, το τελευταίο διάστημα, έχει έρθει αντιμέτωπη µε πολλές δυσκολίες. Η κοπέλα καλείται από τη µία να διαχειριστεί µε ψυχραιμία τις έντονες εκρήξεις ζήλιας του Φίλιππου, που βρίσκεται στον στρατό, και από την άλλη να συμπαρασταθεί στον πατέρα της, ο οποίος σκότωσε µε το αυτοκίνητό του μια 18χρονη κοπέλα που πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του. Ωστόσο, παρά τις αντίξοες συνθήκες, η κοπέλα δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να πατάει γερά στα πόδια της.

Σύμφωνα µε όσα θα παρακολουθήσουμε, η περιπέτεια του Στάθη έχει αίσιο τέλος, ενώ ο Φίλιππος, ύστερα από έναν μεγάλο καβγά που έχουν, κάνει ένα βήμα πίσω για να τα ξαναβρούν. Συγκεκριμένα, ο νεαρός τής κάνει μια ρομαντική ερωτική εξομολόγηση και οι δυο τους συμφωνούν να ξεχάσουν τις τελευταίες ημέρες και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Την ώρα, λοιπόν, που η Βασιλική θεωρεί ότι όλα είναι πλέον καλά στη ζωή της, ένα τρομακτικό συμβάν τη φέρνει αντιμέτωπη µε έναν νέο εφιάλτη.

Η κορούλα της, η Στέλλα, έχει ένα απρόσμενο ατύχημα μέσα στο σπίτι τους. Όταν η Βασιλική αντικρίζει το μωρό της χτυπημένο να σφαδάζει από το κλάμα, τρομοκρατείται. Χωρίς να χάσει λεπτό, τηλεφωνεί στον πατέρα της για βοήθεια. Ο Στάθης τρέχει στο σπίτι της κόρης του και τότε μαζί διαπιστώνουν ότι το κοριτσάκι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, ο άντρας, μετά το μοιραίο δυστύχημα, έχει αναπτύξει μια φοβία µε την οδήγηση. Για κλάσματα του δευτερολέπτου, λοιπόν, διστάζει να µπει στο αυτοκίνητό του και να οδηγήσει, όμως η επιτακτική ανάγκη που του προκαλεί η σκέψη ότι η µμονάκριβη εγγονή του κινδυνεύει τον βοηθάει να αψηφήσει τον φόβο του.

Μέσα σε μερικά λεπτά μεταφέρει τη Βασιλική και το μωρό στα επείγοντα του νοσοκομείου και παραμένει στο πλευρό της κόρης του. Κάθε στιγμή που περνάει, η αγωνία τους μεγαλώνει. Οι γιατροί αναλαμβάνουν τη Στελλίτσα, ενώ ταυτόχρονα η Βασιλική µε τρεμάμενα χέρια τηλεφωνεί στον Φίλιππο και τον ενημερώνει για την περιπέτεια της κόρης τους. Στο άκουσμά της τρομακτικής είδησης, η καρδιά του νεαρού σφίγγεται. Προσπαθεί να καθησυχάσει τη Βασιλική και να της δώσει κουράγιο, ενώ μέσα του διαλύεται µε τη σκέψη ότι το παιδί του κινδυνεύει και εκείνος βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ