Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτοί είναι οι δυο χαρακτήρες που πεθαίνουν!

 
 Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτοί είναι οι δυο χαρακτήρες που πεθαίνουν!

Ενημερώθηκε: 16/06/22 - 21:22

Η καθημερινή δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», φτάνει στο μεγάλο φινάλε και επιφυλάσσει πολλά ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα. Σύμφωνα με spoilers ο Δημήτρης και ο Ανέστης βρίσκουν τραγικό θάνατο.

H «Γη της ελιάς» βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, για τη φετινή σεζόν, με την αυλαία να πέφτει την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 21.00. Μέχρι τότε, πρόκειται να συμβούν ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα.

Όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ο Δημήτρης συνεχίζει να εκβιάζει την Αθηνά, προκειμένου να του δώσει ένα χρηματικό ποσό, για να μην αποκαλύψει ότι ήταν εραστές.

Βέβαια, η Αθηνά δείχνει να μη φοβάται τις απειλές του και είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει και να στραφεί εναντίον του. Όμως, δεν είναι μόνο εκείνη…

Ο Δημήτρης βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών προσώπων. Συγκεκριμένα, του Δημοσθένη και του Κωνσταντίνου, επειδή μπλέχτηκε σε ένα αντίπαλο κύκλωμα ναρκωτικών, στο οποίο τον έβαλε ο Ανέστης, ενώ και ο Κουράκος διαπιστώνει πως ο νεαρός κρύβει ένοχα μυστικά και αρχίζει να τον υποψιάζεται.

Ο τελευταίος, έχοντας ενημερωθεί για τις όλο και πιο συχνά ύποπτες επαφές που έχει ο Δημήτρης με τον Ανέστη, δίνει εντολή να τον παρακολουθούν. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή, αφού ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος στήνουν θανάσιμη παγίδα στον Δημήτρη και τον Ανέστη και δίνουν εντολή να τους βγάλουν από τη μέση.

Οι δύο νέοι πέφτουν νεκροί και το δυσάρεστο νέο με το διπλό φονικό διαδίδεται γρήγορα και συγκλονίζει την κλειστή κοινωνία της Μάνης. Μάλιστα, από εκείνη τη στιγμή αρχίζει ένα ντόμινο αποκαλύψεων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ