Η κόρη μου (17/07) – Επεισόδιο 33: Η αγωνία όλων κορυφώνεται

Η κόρη μου (17/07) – Επεισόδιο 33: Η αγωνία όλων κορυφώνεται
Ενημερώθηκε: 17/07/19 - 12:08

Η κόρη μου (17/07) – Επεισόδιο 33: Η αγωνία όλων κορυφώνεται καθώς τώρα γνωρίζουν ότι μόνο αν βρεθεί συμβατός δότης μπορεί να σωθεί η ζωή της Οϊκιού.

Μέσα σε όλα, ο Ντεμίρ καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα μια φορά τον Τζεμάλ, ο οποίος του λέει απερίφραστα ότι ο Ουγούρ είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Ο Ντεμίρ θεωρεί ότι και αυτό είναι ένας τρόπος του Τζεμάλ για να τους αναστατώσει.

Η ευχάριστη είδηση είναι ότι ο Μουράτ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για τη θεραπεία της Οϊκιού. Τουλάχιστον δε θα έχουν να ανησυχούν για τα χρήματα. Βέβαια, αυτό που δε γνωρίζουν ακόμα είναι το αντάλλαγμα που θα ζητήσει ο Μουράτ για τη μεγαλοψυχία του…

Η υγεία της Οϊκιού βελτιώνεται και το κορίτσι βγάνει από την εντατική, ενώ την επόμενη μέρα μπορεί να επιστρέψει και στο σπίτι της μέχρι να βρεθεί ο δότης. Ωστόσο, πριν πάρει εξιτήριο καλείται να μιλήσει στις κάμερες. Ο Μουράτ έχει αθετήσει το λόγο του.

Η Οϊκιού, στο σπίτι πια, δέχεται την επίσκεψη των ανθρώπων που την αγαπούν. Έτσι μαθαίνει και για τη σχολική εκδρομή των επόμενων ημερών και ενθουσιάζεται. Μόνο που ο Ντεμίρ τρέμει ακόμα και στην ιδέα ότι η Οϊκιού μπορεί να αρρωστήσει, να χτυπήσει ή να πάθει οτιδήποτε που μπορεί να επιδεινώσει την υγεία της. Πατέρας και κόρη έχουν ένα μεγάλο καβγά, ενώ η Τζαντάν προσπαθεί να δώσει λύση.

Τελικά, ο Ντεμίρ και η Οϊκιού πηγαίνουν στην εκδρομή και το μικρό κορίτσι είναι ενθουσιασμένο. Δυστυχώς, όμως, η υπέροχη μέρα κλείνει με μια δραματική αποκάλυψη: η Οϊκιού μαθαίνει από ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ ότι είναι ακόμα άρρωστη! Η εμπιστοσύνη της στον μπαμπά της κλονίζεται σοβαρά για ακόμα μια φορά!

Ο Ντεμίρ είναι απαρηγόρητος και δεν ξέρει πως να χειριστεί την Οϊκιού. Απαρηγόρητος, όμως, είναι και ο Ουγούρ που έχει συνειδητοποιήσει ότι η αλήθεια αργά ή γρήγορα πια θα έρθει στο φως. Είναι πραγματικά αυτός που σκότωσε τον πατέρα του Ντεμίρ; Αυτό ισχυρίζεται ξανά ο Τζεμάλ στον Ντεμίρ. Μόνο που αυτή τη φορά έχει και κάποιον άλλο για να μπορέσει να πείσει τον Ντεμίρ…