Καφετζόπουλος-Φωτοπούλου: Αυτός είναι ο τίτλος της μίνι σειράς της ΕΡΤ1

 
Καφετζόπουλος-Φωτοπούλου: Αυτός είναι ο τίτλος της μίνι σειράς της ΕΡΤ1

Ενημερώθηκε: 09/02/23 - 11:33

Αρχές Απριλίου, το πιθανότερο, θα αρχίσουν να προβάλλονται σε καθημερινή βάση από την κρατική ΕΡΤ1 τα επεισόδια, μικρής διάρκειας, της εύθυμης κοινωνικής σειράς την οποία γράφει και σκηνοθετεί ο Βασίλης Νεμέας («Οι Αυθαίρετοι», «Εκμέκ Παγωτό», «Ρίχτερ Μιούζικ», «Κάτι τρέχει με τους δίπλα») με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου πρωταγωνιστικό δίδυμο.

«Τρίτος όροφος» θα είναι ο τίτλος της νέας, πρωτότυπης σειράς μίνι επεισοδίων. 
Οι ιστορίες θα αναπτύσσονται και θα ολοκληρώνονται κάθε μία σε περίπου 15 λεπτά, έχουν στο επίκεντρο τους ένα ζευγάρι συνταξιούχων, δύο ανθρώπων κοτσονάτων με δίψα για ζωή, με ουσιαστική σχέση μεταξύ τους και αγάπη οι οποίοι θέλουν να μετέχουν στις ζωές παιδιών και εγγονιών- προσπαθώντας να μην παρεμβαίνουν, σχολιάζοντας περίπου τα πάντα.
Θα τους δούμε να αυτοσαρκάζονται, να σατιρίζουν και να καυτηριάζουν ό,τι συμβαίνει γύρω τους και πέφτει στην αντίληψη τους.

Είναι ένα ας πούμε «Σ αγαπώ, Μ’ αγαπάς» αλλά με μερικές -επιφανειακές- ρυτίδες διότι στην ουσία της η σειρά έχει κυρίαρχο συστατικό το «δροσερό» μυαλό του σεναριογράφου και σκηνοθέτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ