Κανάκης διαρκείας στον ΑΝΤ1

 
Κανάκης διαρκείας στον ΑΝΤ1

Ενημερώθηκε: 13/12/21 - 14:28

Η επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στη μικρή οθόνη δικαίωσε και με το παραπάνω τον ΑΝΤ1, που βλέπει τα νούμερά του να απογειώνονται στην prime time (και) χάρη στην παρέα του «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Κανάκης, βλέπετε, αποδεδειγμένα πλέον ανήκει στα ηχηρά ονόματα της βραδινής ζώνης, των οποίων η ύπαρξη στο πρόγραμμα των καναλιών εξασφαλίζει τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης όσο και «δυνατή» πάσα σε οτιδήποτε κι αν ακολουθεί μετά τους τίτλους τέλους των εκπομπών τους.

Ο ΑΝΤ1, λοιπόν, θα εξακολουθήσει να ποντάρει πολλά στο «Ράδιο Αρβύλα» όχι μόνο κατά το β’ μισό της τρέχουσας σεζόν, αλλά και την επόμενη, που ξεκινά τον Σεπτέμβρη του 2022. Ο παρουσιαστής, φρόντισε να βάλει όρο στο συμβόλαιό του πως η συγκεκριμένη εκπομπή θα συνεχίσει ανεξαρτήτως ποσοστών τηλεθέασης και την επόμενη σεζόν, προκειμένου να αποφύγει κακοτοπιές που τα προηγούμενα χρόνια τον οδήγησαν σε ανταλλαγές εξωδίκων και άλλες δικαστικές περιπέτειες.

Η συγκεκριμένη ρήτρα δεσμεύει τον ΑΝΤ1 να κρατήσει στο πρόγραμμά του το «Ράδιο Αρβύλα» ακόμα και αν υπάρξει δραματική πτώση στα νούμερα τηλεθέασης, κίνηση που εξασφαλίζει το μέλλον ολόκληρης της ομάδας συνεργατών του Κανάκη στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως οι ιθύνοντες του σταθμού το τελευταίο που θα ήθελαν είναι να χάσουν το δυνατό τους χαρτί, συνεπώς ο Αντώνης Κανάκης αναμένεται -αν δεν υπάρξουν δραματικές ανατροπές- να μείνει στον ΑΝΤ1 πολλές σεζόν ακόμα…

Πηγή: Dailymedia