Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια ανησυχεί για τον Νικόλα – Ζητάει τη βοήθεια της Πέρσας

 
Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια ανησυχεί για τον Νικόλα – Ζητάει τη βοήθεια της Πέρσας

Ενημερώθηκε: 10/02/24 - 19:26

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Μπετίνα συνέρχεται, αλλά η κατάστασή της είναι ακόμα σοβαρή.

Παράλληλα, ο Νικόλας δεν μπορεί να εξηγήσει τα αρμόδια και τον πόνο στο σώμα του. Μάλιστα, η Νάσια αρχίζει να ανησυχεί για τον τρόπο με τον οποίο ο Νικόλας μπερδεύει τα φάρμακα με το αλκοόλ. Έτσι, λοιπόν, η κοπέλα μιλάει στην Πέρσα για το ότι ο πατέρας της αρχίζει να χάνει τον έλεγχο και της ζητάει βοήθεια. Λίγο μετά, ο Δαμασκηνός δηλώνει στην Αστυνομία τον βίαιο ξυλοδαρμό ενός από τους άντρες της σωματοφυλακής του. Η Χρύσα υποπτεύεται την εμπλοκή του σε κυκλώματα πού τον απειλούν, καθώς η έρευνα της Αστυνομίας δεν εντοπίζει πιθανό ύποπτο. Από την άλλη, η'Εφη προσπαθεί να καταλάβει την ψυχρότητα της Αμάντας προς τη Λέτα και οι σχέσεις των τριών κοριτσιών κλονίζονται από το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Φλωρής.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η φιλία του Γιώργου με τον Φλωρή γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Όμως ο Λάμπης προσπαθεί να ανοίξει τα μάτια στον Γιώργο και τον προειδοποιεί για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Φλωρής. Ο Κάσδαγλης, τώρα, εξηγεί στη Λέτα ότι δεν θα ζητήσει την κηδεμονία της, παρά τον όρο της μητέρας της στη διαθήκη, και κερδίζει τη συμπάθειά της. Οι μέρες περνούν και η Αιμιλία θέλει να απομακρυνθεί από το περιβάλλον της Καμβύση και την πολιτική της παράταξη και βάζει υποψίες στον Πέτρο για τη σχέση της Άννας με την Υπηρεσία Πληροφοριών. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση της Αιμιλίας και ο Πέτρος δεν μπορεί να εξηγήσει πώς βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Εν τω μεταξύ, ο Ίσσαρης προσπαθεί να παρηγορήσει τη Δάφνη και να την καθησυχάσει για την ασφάλειά της. Την ίδια ώρα, ο Νικόλας εκμυστηρεύεται στον Κάσδαγλη ότι χτύπησε τον σωματοφύλακα του Δαμασκηνού. Τι θα προτείνει η Πέρσα στον Νικόλα; Τι θα κάνει ο Φλωρής με τους παράνομους αγώνες πάλης που έστηνε, όταν του ζητήσει ο Σταύρος τα χρήματά του από τα στοιχήματα;

Πηγή mytv

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ