Κι όμως αυτή είναι η εκπομπή που ετοιμάζει η Χριστοπούλου

Κι όμως αυτή είναι η εκπομπή που ετοιμάζει η Χριστοπούλου
Ενημερώθηκε: 06/09/21 - 13:52

Στην τηλεόραση φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει η Ελενα Χριστοπούλου μετά την συμμετοχή της στο My style Rocks.

H μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και άλλων τηλεοπτικών προσώπων αλλά και μοντέλων βρίσκεται αυτό το διάστημα σε συζητήσεις για να κάνει αυτή τη φορά τη δική της εκπομπή. Μπορεί διάφορα δημοσιεύματα να την ήθελαν μαζί με την φίλη και συνεργάτιδά της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία θα κάνει φέτος το Style me up στον ALPHA, ή στο αντίπαλο ριάλιτι μόδας που ετοιμάζεται στο OPEN, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Ελενα βρίσκεται σε συζητήσεις με το OPEN για να κάνει τη δική της εκπομπή που θα αφορά στις γυναίκες. Οχι δεν πρόκειται για ριάλιτι ή εκπομπή μόδας αλλά για μια καθαρά δημοσιογραφική εκπομπή που θα προσεγγίζει το γυναικείο φύλο ολιστικά μέσα από μια σειρά θεμάτων όπως η ομορφιά, η ψυχολογία, οι σχέσεις και άλλα γυναικεία θέματα που θα αναλύουν ειδικοί ο καθένας στον τομέα του με την Ελενα Χριστοπούλου να συντονίζει τη συζήτηση. Η εκπομπή προορίζεται για τη μεσημεριανή ζώνη και δεν θα ανήκει στις λεγόμενες εμπορικές εκπομπές του Βρυώνη, αλλά θα αποτελεί εσωτερική παραγωγή του καναλιού της Παιανίας.

Ωστόσο, η γνωστή μάνατζερ βρίσκεται σε συζητήσεις – αν και προχωηρμένες – με το κανάλι που το τελευταίο καιρό έχει αποχαιρετήσει πολύ κόσμο και μάλιστα από θέσεις ιδιαιτέρως νευραλγικές. Οι τελικές αποφάσεις πρόκειται να παρθούν μέσα στις επόμενες μέρες για το αν η Ελενα Χριστοπούλου θα στεφθεί τελικά “κεντρική παρουσιάστρια”.

Πηγή: Tinasmess