Το κόκκινο ποτάμι (14/06): Ο Μίλτος συλλαμβάνεται και ο μικρός Συμεών πέφτει νεκρός

Το κόκκινο ποτάμι (14/06): Ο Μίλτος συλλαμβάνεται και ο μικρός Συμεών πέφτει νεκρός
Ενημερώθηκε: 14/06/20 - 16:00

Το κόκκινο ποτάμι (14/06): Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του Open. 

Ο γιατρός Νικολαίδης εγχειρίζει τον τραυματισμένο Ασλάν, σώζοντάς του τη ζωή και περιμένει ως αντάλλαγμα να βρεθεί και να σωθεί η οικογένειά του, στο επεισόδιο της Κυριακής 14 Ιουνίου, στο «Κόκκινο Ποτάμι». Ωστόσο, ο Τούρκος παραμένει πολύ εχθρικός απέναντί του και δείχνει αχαριστία. Ο γιατρός εξοργίζεται και στη σύγκρουσή τους φτάνει στα όρια να τον σκοτώσει.

Στο μεταξύ η Ιφιγένεια πιέζει τον Μίλτο και τους γονείς του Αλή - ο οποίος δολοφονήθηκε - να φύγουν από την πόλη, αλλά ξαφνικά διαπιστώνουν ότι ο μικρός Συμεών έχει εξαφανιστεί. Ο μικρός έχει πάει στον τάφο του Αλή, όμως ο Μουράτ τον ακολουθεί και παρουσιάζεται μπροστά του. Ώρες μετά ο Νεντίμ και η Μελικέ βρίσκουν σκοτωμένο το αγοράκι, στη συνέχεια της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι». Μετά από αυτό αποφασίζουν να φύγουν οριστικά από την πόλη.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

 

 

Την ίδια ώρα, ο Βαλής έρχεται στα χέρια με τον Μίλτο με τον πρώτο να τραβάει όπλο και στη συνέχεια να ξεσκεπάζει την κάλυψη της οικογένειας που ζούσαν ως κρυπτοχριστιανοί. Απειλητικό πλήθος συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι, χτυπώντας την πόρτα και ο Μίλτος το σκάει για να γλιτώσει, όμως πέφτει πάνω στον οπλισμένο Μουράτ, στο επεισόδιο της Κυριακής στο «Κόκκινο Ποτάμι». Εκείνη τη στιγμή εμφανίζονται Ρώσοι στρατιώτες, οι οποίοι και τον συλλαμβάνουν.

Στο μεταξύ οι ληστές πουλάνε την Ειρήνη και την Λουσίν σε δυο άντρες και τα κορίτσια χωρίζονται. Την Ειρήνη την αγοράζει ένας ευγενικός Χότζας, τη Λουσίν ένας αγροίκος που την βιάζει, στο επεισόδιο της Κυριακής στο «Κόκκινο Ποτάμι».

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ