Μάχη ΑΝΤ1 - ΣΚΑΪ: «Πόλεμος» μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη και Δημήτρη Οικονόμου

Μάχη ΑΝΤ1 - ΣΚΑΪ: «Πόλεμος» μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη και Δημήτρη Οικονόμου
Ενημερώθηκε: 23/02/19 - 16:26

Μάχη δίνουν καθημερινά ΣΚΑΪ και ANT1 για την πρωτιά. Μπορεί το κανάλι του ΣΚΑΪ να κατρακυλάει στα νούμερα τηλεθέασης τις βραδινές ώρες, στο prime time, ωστόσο φαίνεται πως στην πολύ πρωινή ζώνη ενημέρωσης καλά κρατεί.

Οι δύο βασιλιάδες της συγκεκριμένης ζώνης έχουν αναδειχθεί οι Γιώργος Παπαδάκης και Δημήτρης Οικονόμου, με τις εκπομπές «Καλημέρα Ελλάδα» και «Σήμερα», αντίστοιχα.

Εχθές στο θρόνο της ενημέρωσης έκατσε ο… 

 

Χθες ρίχτηκαν και πάλι στη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και… της τηλεθέασης. Ανάμεσα, λοιπόν, στους δύο, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου με 21,6%, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης σημείωσε το διόλου ευκαταφρόνητο 18,4%. 

Σημειώνεται, πως στη συγκεκριμένη ζώνη τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και οι δύο παρουσιαστές κονταροχτυπιούνται καθημερινά για την πρωτιά, καθώς δεν την έχει εδραιώσει κάποιος, όπως συμβαίνει σε άλλες ζώνες. Για παράδειγμα στο prime time, το ριάλιτι του Star, MasterChef, πολύ δύσκολο θα εκπέσει από τον θρόνο του, καθώς έχει κερδίσει το κοινό.

«Ράπισμα» Γιώργου Παπαδάκη σε Δημήτρη Οικονόμοu

 

Οι δυο έμπειροι δημοσιογράφοι και ανταγωνιστές της πρωινής ζώνης, «συγκρούονται» κάθε πρωί μέσα από τα κανάλια που εργάζονται. Ο παλιός Γιώργος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Οικονόμου παρέα με την Μαρία Αναστασοπούλου, δίνουν την «μάχη» για την τηλεθέαση.

Το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ εναλλάσσονται στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.  Τη Δευτέρα, ήταν η σειρά του Γιώργου Παπαδάκη να «ρίξει το τηλεοπτικό του χτύπημα» στον «αντίπαλο» του Δημήτρη Οικονόμου και ανεβεί στην κορυφή. Η «κόντρα» των δύο φίλων συνεχίζεται και θα σας ενημερώσουμε για όποιο νέο «χτύπημα» υπάρξει.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-18/54

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (6 με 10) 22,5
ΣΗΜΕΡΑ (6 με 10) 16,4
HAPPY DAY  19,0
ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ 6,1
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 5:30 10,1
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7 5,6

 

Πηγή: neaselida.gr