Μαύρο Ρόδο Spoiler: Το αμαρτωλό παρελθόν αποκαλύπτεται - Τι σχέση έχουν ο Θέμης και η Πολυξένη

 
Μαύρο Ρόδο Spoiler: Το αμαρτωλό παρελθόν αποκαλύπτεται - Τι σχέση έχουν ο Θέμης και η Πολυξένη

Ενημερώθηκε: 05/10/22 - 14:45

Αν και έχουν προβληθεί μόνο δυο επεισόδιια της νέας σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο» φαίνεται πως πρόκειται για ένα σίριαλ που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ οι εξελίξεις που έρχονται στη συνέχεια είναι καταιγιστικές.

Δύο από τους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι η Πολυξένη (Θεοφανία Παπαθωμά), η μητριά της Ελισάβετ, καθώς και ο Θέμης (Λεωνίδας Κακούρης), ο πατέρας του Πέτρου.

Οπως αναφέρει το tv-24 oι δυο αυτοί χαρακτήρες έχουν έντονο παρελθόν, το οποίο μάλιστα θα αποκαλυφθεί μέσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Πολυξένη, μπορεί τώρα να ζει μία ήρεμη ζωή δίπλα στον Λευτέρη στο χωριό, ωστόσο πριν από πολλά χρόνια ήταν τραγουδίστρια και μάλιστα δούλευε σε κάποιο από τα μαγαζιά του Θέμη. Η ίδια γνωρίζει πως η κόρης της είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο, ωστόσο δεν ξέρει λεπτομέρειες για την οικογένειά του.

Όταν όμως συνειδητοποιήσει πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της, συμβουλεύει την Ολγα να πάψει να τον διεκδικεί

«Μείνε μακριά του και βρες κάποιον άλλον! Σιγά μην κυνηγάς και τον Καστρινό που μας κάνει και τον Ιταλό γόη. Σύνελθε και προχώρα παρακάτω, είσαι για καλύτερα πράγματα εσύ», της λέει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ