Με δύο ριάλιτι ο ΑΝΤ1 από Φθινόπωρο

Με δύο ριάλιτι ο ΑΝΤ1 από Φθινόπωρο
Ενημερώθηκε: 22/04/21 - 13:36

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο ΑΝΤ1 σε σχέση με το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Το κανάλι επεξεργάζεται διάφορα σενάρια σχετικά με τα ριάλιτι, στα οποία θέλει να επενδύσει. 

Το "I am celebrity get me out of here" είναι ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και για αυτό το λόγο κατά πάσα πιθανότητα θα βγει στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν. Οπότε αυτό που προέχει είναι το τι θα βγει από το Φθινόπωρο. 

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει πολύ έντονο το σενάριο να επιστρέψει η "Φάρμα", η οποία αν και βγήκε τελευταία στον τηλεοπτικό αέρα και έχοντας απέναντι το σαρωτικό "Master chef", κατάφερε να εξασφαλίζει μία ικανοποιητική τηλεθέαση σε μόνιμη βάση. Μάλιστα, μεγαλύτερη από τις τρεις κωμικές σειρές στην prime time και για αυτό το λόγο, ο ΑΝΤ1, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν δεν θα επενδύσει σε κωμικό πρόγραμμα (με εξαίρεση το εναλλακτικό project του Μάρκου Σεφερλή με ζωντανό κοινό). 

Μάλιστα, υπάρχει και μία πληροφορία πως την ίδια περίοδο με τη "Φάρμα", θα βγει και δεύτερο ριάλιτι που δεν αποκλείεται να έχει κατεύθυνση προς τη μαγειρική. 

Πηγή: Tvnea