Μένιος Φουρθιώτης: Το «χοντραίνει» κατά του Βρυώνη! «Η συναλλαγή του υποκρυπτόμενου καναλάρχη με...»

Μένιος Φουρθιώτης: Το «χοντραίνει» κατά του Βρυώνη! «Η συναλλαγή του υποκρυπτόμενου καναλάρχη με...»
Ενημερώθηκε: 18/05/19 - 18:51

Μένιος Φουρθιώτης: Η νέα ανάρτηση του μετά την γνωστοποίηση της μήνυσης που άσκησε ο παρουσιαστής μαζικά στο ΕΣΡ, αλλά και σε στελέχη του Epsilon, ανάμεσα τους στον ιδιοκτήτη του σταθμού Φίλιππου Βρυώνη και της Αννίτας Πάνια!.

Στα άκρα πάει την κόντρα του ο Μένιος Φουρθιώτης με τους... πάντες και επανέρχεται με νέα ανάρτηση του στο instagram, όπου βάλει κατά του Φίλιππου Βρυώνητον οποίο αποκαλεί «υποκρυπτόμενο καναλάρχη», ενώ υπαινίσσεται συναλλαγή του με υπουργό την κυβέρνηση. Ο Μένιος Φουρθιώτης μάλιστα υποστηρίζει ότι θα δώσει από Δευτέρα στην δημοσιότητα σχετικό «χειρόγραφο», σχετικά με την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

 

«Την αλήθεια δεν την φοβήθηκα ποτε .... στη ζωή μου πάντα ήμουν ειλικρινής και θα συνεχίζω να είμαι ... Την Δευτέρα η καταγγελία στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης και η αποστολη της στην επιτροπή της βουλης! Στην δικαιοσύνη η συναλλαγή του υποκρυπτομενου καναλάρχη με υπουργό της κυβέρνησης το χειρόγραφο του καναλάρχη με υπουργό !!! Από ποτε οι υπουργοί «μεσολαβούν» για οικονομικές συναλλαγές για τους τηλεοπτικούς σταθμούς? Όχι λόγια , αλλά αποδείξεις με έγγραφα στο φως της δημοσιότητας !»,αναφέρει ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στον instagram.

Δείτε το:

1

 

Μένιος Φουρθιώτης κατά πάντων! Έκανε μήνυση σε ΕΣΡ, Φίλιππο Βρυώνη και Αννίτα Πάνια 

 

Μένιος Φουρθιώτης: Εκτός εαυτού ο παρουσιαστής κάνει μηνύσεις εναντίον... των πάντων, μετά την απόφαση του ΕΣΡ και το βαρύ πρόστιμο 50.000 ευρώ και την οριστική διακοπή των εκπομπών του «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE» - «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE NIGHT SHOW» και «ΜΕΝΙΟΣ LIVE».

Ο Μένιος Φουρθιώτης μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια κατέθεσε μήνυση εναντίων του ΕΣΡ αλλά και μήνυση σε βάροςπολλών άλλων προσώπων, συνεργατών του στο σταθμό. Ανάμεσα τους ο ιδιοκτήτης Φίλιππος Βρυώνης και η παρουσιάστρια του σταθμού Αννίτα Πάνια!

Σχετικά με την απόφαση του ΕΣΡ

 

Ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του να προσφύγει κατά της απόφασης του ΕΣΡ, για την οριστική διακοπή της εκπομπής του, επειδή ο ίδιος δεν κλήθηκε από το ανεξάρτητο όργανο.

«Η μη κλήση ουδέποτε, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, η οποία ήταν πολύμηνη, του κου Μένιου Φουρθιώτη συνιστά σημαντικό ελάττωμα της αποφάσεως», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου του κ. Κούγια

Μήνυση σε Φίλιππο Βρυώνη, Αννίτα Πάνια και άλλα στελέχη του Epsilon

 

Με ανάρτηση του στο instagram, ο Μένιος Φουρθιώτης κατέθεσε μήνυση κατά της Αννίτας Πάνια και του Φίλιππου Βρυώνη επειδή -όπως ισχυρίζεται ο ίδιος- τον απείλησαν με διάφορες προσβολές. Ενώ, ανάμεσα στα υπόλοιπα στελέχη που μηνύσει βρίσκεται και η γενική διευθύντρια προσπάθησε να του πουλήσει ναρκωτικά και εκείνος αρνήθηκε...

«Ενώπιον παντός αρμόδιου δικαστηρίου - κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης με την διαδικασία του αυτοφώρου - Την Παρέμβαση του αξιότιμου κ. Εισαγγελέα και του Εθνικού συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης», αναφέρει ο Φουρθιώτης στη λεζάντα της ανάρτησης του. Δείτε τη: