Μεταγραφικός πυρετός στα κανάλια

 
Ντόμινο μεταγραφών στα κανάλια - Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται

Ενημερώθηκε: 23/05/22 - 14:18

Ξεκινώντας από τη δημόσια τηλεόραση, σύμφωνα με πληροφορίες μας «κλείδωσε» ο Γιάννης Πιτταράς για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Όπως μαθαίνουμε, η πρόταση του σταθμού, αρχικά, ήταν να παρουσιάσει ενημερωτική εκπομπή μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου, μετά τον Δημήτρη Οικονόμου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει ένα σασπένς γύρω από το όνομά της, δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη με την εξέλιξη αυτή κι έτσι, οι πληροφορίες μας λένε πως έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Γιώργο Παπαδάκη, ανηφορίζοντας προς τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν.

Από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, λοιπόν, είναι η Χρύσα Φώσκολου που αποχωρεί και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να την δούμε στο πρωινό του OPEN. Εκεί, όπως όλα δείχνουν θα είναι την επόμενη σεζόν ο Μάνος Νιφλής.

Κι ενώ η Ευλαμπία Ρέβη βρίσκεται ήδη εκεί και περιμένει, το επικρατέστερο σενάριο την θέλει να περνά στο Σαββατοκύριακο, στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη, η οποία επιστρέφει στον ΑΝΤ1.

Το όνομα της Χρύσας Φώσκολου έπεσε στο τραπέζι, στο πλαίσιο της συζήτησης πως το επόμενο ενημερωτικό ζευγάρι του OPEN θα πρέπει να έχει «χημεία», προς αποφυγή… ατυχημάτων. Μάνος Νιφλής και Χρύσα Φώσκολου γνωρίζονται, οπότε το σενάριο να τους δούμε μαζί είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα.

Πηγή: Zappit

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ