Νίκος Κοκλώνης: Θα κάνει reality στο STAR;

 
Νίκος Κοκλώνης: Θα κάνει reality στο STAR;

Ενημερώθηκε: 28/11/22 - 12:23

Έτοιμος να "μπει" και στο STAR είναι ο Νίκος Κοκλώνης με την εταιρία παραγωγής του Barking Well Media να έχει ήδη δεχτεί πρόταση από το κανάλι για μία νέα εκπομπή.

Όπως αναφέρει η Real στο STAR ψάχνουν έναν τρόπο να ενισχύσουν την prime time ζώνη στην οποία κατά κύριο λόγο το κανάλι προβάλει ταινίες. Ωστόσο ο ανταγωνισμός με τα σίριαλ, τις εκπομπές και τα ριάλιτι έχει μεγαλώσει και πλέον αναζητείται η σωστή φόρμουλα για να ανέβουν τα νούμερα στη βραδινή ζώνη.

Έτσι, το ριάλιτι «First Dates» έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο με τους ιθύνοντες να θέλουν να υλοποιηθεί το project μέσα στους επόμενους μήνες. Το κανάλι διαθέτει τα δικαιώματα του δεθνούς ριάλιτι εδώ και δύο χρόνια όμως πλέον θεωρείται πως ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθεί.

Τι σχέση έχει ο Νίκος Κοκλώνης με όλα αυτά; Ο γνωστός παρουσιαστής του J2US διαθέτει την εταιρία παραγωγής Barking Well Media. Το STAR λοιπόν καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση παραγωγής για την υλοποίηση του «First Dates» αναζητάει στην αγορά τις υποψήφιες εταιρίες και έχει ζητήσει και από την Barking Well τη δική της προσφορά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ