Ο Γιατρός 27/11: Ιδιοτέλεια

 
Ο Γιατρός 27/11: Ιδιοτέλεια»

Ενημερώθηκε: 27/11/23 - 14:07

O Γιατρός 27/11: Ο Ανδρέας μαθαίνει από το Μιχάλη πως ο ίδιος είχε ξεκινήσει εργαστηριακή έρευνα για την απόσυρση του Satonal από την αγορά - του φαρμάκου που χορήγησε με τον Μάρκο στον Παπαδόπουλο - και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση περισσότερο σε βάθος.

Η Κατερίνα, η φίλη του Μιχάλη, μην μπορώντας να ξεμπλέξει απ' τα ναρκωτικά, φτάνει στο σημείο να του ζητήσει 10 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψει στον διευθυντή του ότι πήρε ουσίες κατά τη διάρκειά της βάρδιας του.

Η Δανάη αποφασίζει να μιλήσει στο Δημήτρη για το πως νιώθει γι' αυτόν, αλλά την προλαβαίνει η Μαρία η οποία του ζητάει να βγουν, θέλοντας να αναθερμάνει την παλιά τους σχέση.

Τέλος, στο νοσοκομείο έρχεται η Αγγελική, η έγκυος αδερφή της Εύας, που είναι γνωστή ηθοποιός. Έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια γυρίσματος η αγγελική καταλήγει στο νοσοκομείο αλλά στην προσπάθεια να βρουν τι έχει θα αποκαλυφθούν κάποιες μεγαλύτερες αλήθειες για τη ζωή της.

Ο Λεωνίδας παρατηρεί ότι η Εύα είναι πολύ ψυχρή μαζί της και την πιέζει να του πει τι συμβαίνει, αλλά η ίδια φαίνεται να προσπαθεί να τον πείσει πως όλα είναι μια χαρά.

Μόνο όταν η ζωή της Αγγελικής και του μωρού της φτάνει σε κρίσιμο σημείο η Εύα αποκαλύπτει την αλήθεια, αλλάζοντας τη σχέση με την αδερφή της για πάντα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ