Ο γιατρός – Η ιστορία ενός θαύματος: Πότε θα δούμε τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου;

Ο γιατρός – Η ιστορία ενός θαύματος: Πότε θα δούμε τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου;
Ενημερώθηκε: 12/07/20 - 11:27

Ο γιατρός – Η ιστορία ενός θαύματος: Πρόκειται για τη σειρά που κράτησε καθηλωμένους τους τηλεθεατές μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες σε Ελλάδα και Τουρκία.

Στη χώρα μας οι περιπέτειες του Αλί προβλήθηκαν από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και κάθε επεισόδιο προβολής σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης. Βέβαια «ο γιατρός» χτυπήθηκε από τον κοροναϊό και τα γυρίσματα σταμάτησαν με τους συντελεστές της σειράς να αλλάζουν τον προγραμματισμό τους και να την ολοκληρώνουν με λιγότερα επεισόδια, απ’ όσα προέβλεπε το σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στον Ιούλιο και όσα δεν έγιναν στην πρώτη σεζόν θα ενταχθούν στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου που θα είναι αρκετά διαφοροποιημένος σχετικά με το καστ. Όπως γνωρίζουμε η  Μερβέ Ντιζντάρ, η οποία υποδυόταν την Ντάμλα, αλλά και η Οζγκέ Οζντέρ που τη γνωρίσαμε ως Κιβιλτζίμ θα απουσιάζουν από τον δεύτερο κύκλο, αφού οι ιστορίες τους ολοκληρώθηκαν.

Ο ΣΚΑΙ φέρεται να έχει τα δικαιώματα και του δεύτερου κύκλου της σειράς αν και όλα είναι ακόμα ρευστά, αφού η πανδημία συνεχίζει να σαρώνει και να αλλάζει συνεχώς τα τηλεοπτικά δεδομένα. Αν πάνε όλα καλά και τα γυρίσματα του «γιατρού» αρχίσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό τα πρώτα επεισόδια θα προβληθούν στην Τουρκία τον Σεπτέμβριο. Στη χώρα μας βέβαια είναι λίγο διαφορετικά τα δεδομένα, καθώς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η σειρά θα προβάλλεται παράλληλα με την Τουρκία, ή αν οι άνθρωποι του καναλιού του Φαλήρου θα περιμένουν να ολοκληρωθεί στη γειτονική χώρα και εν συνεχεία να την εντάξουν στο πρόγραμμα κατά τα δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ