Ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στο «Fame Story»

 
Ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στο «Fame Story»

Ενημερώθηκε: 20/09/23 - 13:03

Κλείνουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες στο «Fame Story» ενόψει της πρεμιέρας του talent show μέσα από τη συχνότητα του Star.

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση των προσώπων της κριτικής επιτροπής, μαζί, φυσικά, με τον Νίκο Κοκλώνη. Πρόκειται για τους Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργο Αρσενάκο και Light. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην ομάδα των καθηγητών της μουσικής Ακαδημίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, διευθύντρια θα είναι η Ηρώ, ενώ σε ρόλο ειδικού συμβούλου θα δούμε τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος όμως θα εισέλθει λίγο αργότερα στη μουσική ακαδημία, λόγω μουσικών υποχρεώσεων που έχει αυτή την περίοδο.

Για τη συμμετοχή τους στην ομάδα των καθηγητών έχουν συμφωνήσει η Μαρία Σολωμού, καθώς και οι Άλεξ Παναγής, Στεφανία Ρίζου και Νικόλας Ραπτάκης. Θα προστεθούν και άλλα πρόσωπα στη συνέχεια.

Όσον αφορά στο Live, φαίνεται πως οριστικοποιείται η μετάδοσή του το βράδυ της Κυριακής, ενώ τα καθημερινά επεισόδια θα προβάλλονται τέσσερις φορές την εβδομάδα, στις 23.00 το βράδυ.

Ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Σίγουρα θα υπάρχει μια βασική δωδεκάδα, με τουλάχιστον πέντε αναπληρωματικούς παίκτες που θα προστεθούν στην πορεία. Το έπαθλο για το νικητή θα είναι 50.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

Δημοσιεύτηκε στην ONTIME

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ