Ο Σαββίδης εμπιστεύεται την Έλλη Στάη και της δίνει εκπομπή στο Open

Νέα εκπομπή εν όψει προεκλογικής περιόδου για την Έλλη Στάη
Ενημερώθηκε: 19/03/19 - 20:30

Παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται σχετικά με το δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, ο Ιβάν Σαββίδης της έχει δείξει ήδη την εμπιστοσύνη του.

Και απόδειξη αυτού είναι η νέα εκπομπή-τοκ σόου της Έλλης Στάη που ξεκινάει από την Πέμπτη 4/4 στο Open και παράλληλα έτσι επιστρέφει στην Late Night ζώνη όπως τονίζεται άλλωστε και σε ανακοίνωση του σταθμού, ο οποίος ποντάρει πολύ στην προεκλογική περίοδο που ήδη έχει ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA

 

Με διεισδυτική ματιά, OPEN mind προσέγγιση και αναλυτική διάθεση, η Έλλη Στάη επιστρέφει στη late night ζώνη με ένα διαφορετικό talk show που έρχεται να αναδείξει όλες τις πτυχές της πολιτικής επικαιρότητας, σε μια προεκλογική περίοδο, η οποία αναμένεται εξόχως ενδιαφέρουσα και…εκρηκτική!

Φιλοξενώντας ένα ευρύ φάσμα καλεσμένων, πολιτικούς αλλά και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, η Έλλη Στάη επιστρέφει σε μια ζώνη στην οποία έχει διαγράψει μια μακρά πορεία με μεγάλες επιτυχίες, ανοίγοντας διάλογο με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις.

Στο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα σκηνικό της εκπομπής, η Έλλη Στάη θα φιλοξενεί όχι μόνο πολιτικές συνεντεύξεις, που θα φέρουν την ανεξίτηλη σφραγίδα της, αλλά και ανθρώπους που αφήνουν το στίγμα τους σε όλους τους χώρους δράσης τους, από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, μέχρι τις επιστήμες και την επιχειρηματική ζωή.

OPEN Mind, κάθε Πέμπτη στις 23.00 στο OPEN.