Ποιος νίκησε στην τηλεθέαση; Μητσοτάκης με Στάη ή Μητσοτάκης με Χατζηνικολάου...

Ποιος νίκησε στην τηλεθέαση; Μητσοτάκης με Στάη ή Μητσοτάκης με Χατζηνικολάου...
Ενημερώθηκε: 06/04/19 - 22:15

Μπορεί η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη, να ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε πολλά σημεία, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό δεν ανταποκρίθηκε όσο θα περίμενε κανείς.

Όπως αναφέρει το enimerwsi24, δεν ήταν μόνο ότι δεν κατάφερε να αγγίξει τα διψήφια ποσοστά της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο ίδιο κανάλι (από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων), υπολείπεται κατά πολύ και της συνέντευξης του ίδιου του αρχηγού της ΝΔ στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου στις αρχές Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Έλλη Στάη την είδαν 262.906 τηλεθεατές, ενώ την αντίστοιχη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου (στις 14/1/2019) την είχε δει σχεδόν τετραπλάσιος αριθμός, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 811.407 τηλεθεατές.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι όταν η εκπομπή ξεκίνησε έριξε τον μέσο όρο της προηγούμενης εκποπμής, το περίφημο lead in, που ήταν 6,2% σε 4,7%. Ειδικότερα το χαμηλότερο νούμερο τηλεθέασης που σημείωσε η συνέντευξη ήταν 3,9%, ενώ το μεγαλύτερο ήταν 10,3% και συγκεκριμένα δεν ήταν κάποιο σημείο που είχε να κάνει με το «πολιτικό» αλλά με το «ανθρώπινο» μέρος της συζήτησης, δηλαδή το... χαλαρό μέρος της όταν η Έλλη Στάη, έκανε ερωτήσεις στον πρόεδρο της ΝΔ για την Μαρέβα.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα της AGB:

 

1