Πρωτοκλασάτοι παρουσιαστές περιμένουν τον…Ατζούν

Πρωτοκλασάτοι παρουσιαστές περιμένουν τον…Ατζούν
Ενημερώθηκε: 25/03/19 - 09:26

Το μέλλον της συνεργασίας των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ εξαρτάται αποκλειστικά από την εξέλιξη της σχέσης του σταθμού με την Acun Media.

Πληροφορίες που επικαλούνται οι «Τυπολογίες» από πηγές του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι κανένας παρουσιαστής δεν έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σταθμό.

Η συνεργασία τους τελειώνει με το τέλος κάθε εκπομπής και απενεργοποιείται αν χρησιμοποιηθούν σε κάποιο άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η διαπραγμάτευση του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ για τη συνέχιση της συνεργασίας τους θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την τύχη όλων των παρουσιαστών στον φαληρικό σταθμό.

Το πλάνο του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν περιλαμβάνει πολλές τηλεοπτικές σειρές, αλλά και εκπομπές όπως τα «The Voice»  και το «My Style Rocks» που πιθανότατα θα ανανεωθούν. 

Όλα όμως παραμένουν ρευστά αφού ο Τούρκος παραγωγός συνηθίζει να κλείνει συνεργασίες-πακέτα για πολλές εκπομπές.

Τα μόνα δεδομένα που υπάρχουν είναι ότι τη νέα σεζόν δε θα υπάρξει 4ο «Survivor» και 3ο «Power of Love», ενώ στον αέρα είναι και η τύχη του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό οι τύχες των Σάκη Τανιμανίδη, Μαρίας Μπακοδήμου και Γιώργου Λιανού καθορίζονται από τις σχέσεις του ΣΚΑΙ με τον Ατζούν.